Ziraat Bankası’ndan 10 Gün İçinde 2 Bin TL Para İadesi! Başvuranların Anında Alacak!

Ziraat Bankası’ndan 10 Gün İçinde 2 Bin TL Para İadesi! Başvuranların Anında Alacak!
Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, haziran ay kapsamında düzenlediği bir kampanyayla müşterilerine 2 bin TL hediye edeceğini açıkladı. Peki, kampanya detayları neler? İşte merak edilenler…

Nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi haziran ayında da müşterilerine bol bol hediye puan, artı taksit ve indirim gibi imkânlar sunan Ziraat Bankası, yeni kampanyasıyla bayram öncesi müşterilerinin yüzünü güldürdü.

Ziraat Bankası 16 Haziran’da başlayacak Kurban Bayramı öncesinde bir kampanya hazırlayarak kampanyaya katılım sağlayacak müşterilerinin hesaplarına 2 bin TL yatıracağını açıkladı. Bayramdan bir gün önce, yani 15 Haziran’da sona erecek kampanyaya katılacak müşterilerinin acele etmesi gerektiğini duyuran Ziraat Bankası, müşterilerinin kampanyadan faydalanması için kampanya şartlarını yerine getirmesi gerektiğini duyurdu.

Gıdadan tatile, giyimden akaryakıta kadar hemen her sektöre yönelik kampanya düzenleyen banka, yeni kampanyasının teknoloji sektörüne ilişkin olduğunu paylaştı. Buna göre, Troy mağazalarından yapacağınız 20 bin TL ve üzeri Mac ve Ipad alışverişine 2 bin TL Bankkart Lira hediye edilecek.

img-1072.jpeg

ZİRAAT BANKASI 2 BİN TL BANKKART LİRA KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya TROY yazarak 4757'ye SMS gönderilmesi gerekecek. Kampanya yalnızca Troy mağazalarında geçerli. Online alışverişlerde (troyestore.com) geçerli olmayacak.

Bankkart Lira kazanabilmek için alışverişten önce kampanyaya katılmak yeterli olacak. Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilecek.

Bankkart Lira kazanımı için işlemlerin Bankkart POS'undan yapılması gerekecek. Kampanya dönemi boyunca bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 2 bin TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Kazanılan Bankkart Liralar kartlara anında yüklenecek ve 14 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 15 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ