Ziraat Bankası’ndan 10 Gün İçinde 1.500 TL Para İadesi!

Ziraat Bankası’ndan 10 Gün İçinde 1.500 TL Para İadesi!
Ziraat Bankası, mayıs ayına özel hazırladığı kampanyaların sonuna gelirken, süresi dolacak kampanyalar için yeni bir duyuru yayımlandı. Buna göre, bu kampanyalardan birine katılanlara 1.500 TL hediye edilecek. İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, her ay olduğu gibi mayıs ayı kapsamında da peş peşe kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Ziraat Bankası, bu kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine artı taksit ve indirimin yanı sıra hediye TL fırsatı da sunuyor.

Son olarak, mayıs ayı boyunca geçerli olacak bir indirim için 1.500 TL hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyaya katılımın ay sonu sona ereceği için katılım sağlamak isteyen müşterilerinin acele etmesi gerektiğini paylaştı. Buna göre, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile prolucky.com.tr'den yapılacak scooter alışverişe anında yüzde 60 İndirim uygulanacak ve 1.500 lira Bankkart Lira hediye edilecek.

ziraat-bankasi-personel-alimi-2023-ziraat-bankasi-basvuru-yap-41195b2.jpg

ZİRAAT BANKASI 1.500 TL BANKKART LİRA KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlanabilecek. SMS ile kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonundan LUCKY yazıp 4757'ye SMS göndermek yeterli olacak.

Kampanyadan yararlanabilmek için kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacak.

İndirimden faydalanmak için "ZBLUCKY" indirim kodunun prolucky.com.tr'de ürün sepete eklendikten sonra ödeme sayfasında yer alan "İndirim Kodu" alanına girilmesi gerekecek. İndirim kodu girildikten sonra Bankkart ile ödeme yapılması durumunda indirim anında uygulanacak vee sonradan indirim yapılamayacak.

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 2 Haziran 2024 tarihinde Bankkart'ınıza yüklenecek.

Bankkart Liralar 2 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Ancak, kullanılmayan Bankkart Liralar 3 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ