Ziraat Bankası’ndan 1.000 TL Para İadesi! 4 Gün İçinde Hesaplara Yatacak!

Ziraat Bankası’ndan 1.000 TL Para İadesi! 4 Gün İçinde Hesaplara Yatacak!
Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine çeşitli ayrıcalıklar sunan Ziraat Bankası, mayıs ayı kapsamında düzenlediği bir kampanyanın sona geldiğini duyurdu. Ziraat Bankası, söz konusu kampanya kapsamında bin TL iade edecek. İşte detaylar…

Gıdadan teknolojiye, akaryakıttan tatil sektörüne kadar pek çok alanda kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, son olarak beyaz eşya sektöründe de yeni bir kampanya düzenleyerek kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine bin TL hediye edeceğini açıkladı.

Bankkart'ınız ile Beyaz Eşya & Elektronik Eşya sektörlerinden yapılacak tek seferde 5 bin lira ve üzeri alışverişe 250 lira, 20 bin lira ve üzeri alışverişe ise bin lira Bankkart Lira hediye edilecek.

Kampanyanın 31 Mayıs’ta sona ereceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin acele etmesi gerektiğini paylaştı.

ziraat-bankasi-personel-alimi-2023-ziraat-bankasi-basvuru-yap-41195b2.jpg

ZİRAAT BANKASI BEYAZ EŞYA KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr internet sitesinden katılım sağlanabilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılmak gerekecek.

Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına Bankkart Liralar anında yüklenecek. Harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacak.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilecek. Ana faaliyeti beyaz eşya ve elektronik eşya sektörü olmayan e-ticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılacak beyaz eşya ve elektronik eşya alışverişleri kampanya kapsamında yer almayacak.

Kampanya Bankkart ve Bankkart Başak sahibi müşterilerimiz için geçerli olacak. Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kartlar ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil olmayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ