Ziraat Bankası’ndan 1.000 TL Para İadesi! 31 Mayıs’a Kadar Hesaplara Yatacak!

Ziraat Bankası’ndan 1.000 TL Para İadesi! 31 Mayıs’a Kadar Hesaplara Yatacak!
Mayıs ayına özel düzenlediği kampanyalarla müşterilerine bol bol hediye dağıtan Ziraat Bankası, yeni kampanyası kapsamında 1.000 TL daha hediye edeceğini açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte konuya ilişkin merak edilenler…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası; şubat, mart ve nisan aylarında olduğu gibi mayıs ayında da peş peşe kampanyalar düzenleyerek hem bünyesine yeni müşteri katmaya ve hem de mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyalarla hediye puan, artı taksit ve indirim gibi imkânlar sunuyor.

Ziraat Bankası, mayıs ayına özel olarak düzenlediği yeni bir kampanyası kapsamında para iadesi minvalinde hesaplara bin TL yatıracağını duyurdu. Buna göre, Imannoor mağazalarından veya imannoor.com'dan Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Bankkart POS'undan tek seferde ve farklı günlerde yapılacak her 2 bin 500 lira ve üzeri peşin/taksitli alışverişe 250 lira, toplam bin lira Bankkart Lira hediye edilecek.

Ziraat Bankası, kampanyanın mayıs ayı kapsamında düzenlenmesi nedeniyle kampanyaya katılımların 1 Haziran’da sona ereceğini ve bu nedenle katılım sağlamak isteyen müşterilerin acele etmesi gerektiğini paylaştı.

ziraat-bankasi-ndan-resmi-aciklama-yapildi-mi-14271974-7807-amp.jpg

ZİRAAT BANKASI 1.000 TL BANKKART LİRA KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den veya bankkart.com.tr internet sitesinden katılım sağlanabilecek. Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına Bankkart Lira tutarı anında yansıyacak.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla bin lira Bankkart Lira kazanabilecek. Aynı gün yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecek.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilecek. Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek.

Bankkart sahibi müşteriler kredi kartı veya banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ