Ziraat Bankası’ndan 1.000 TL Bayram Desteği! Yardımlar Anında Hesaplara Yatacak!

Ziraat Bankası’ndan 1.000 TL Bayram Desteği! Yardımlar Anında Hesaplara Yatacak!
Her ay olduğu gibi haziran ayında da kampanyalarına aralıksız bir şekilde devam eden Ziraat Bankası, bayram alışverişi yapacak müşterilere özel yeni bir kampanya düzenledi. Buna göre, kampanyaya katılanlara bin TL hediye edilecek. İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, haziran ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Ziraat Bankası, Kurban Bayramı’nın da yaklaşmasıyla beraber bayram alışverişi yapacak müşterilerine özel olarak yeni bir kampanya hazırladığını ve bu kampanyaya katılım sağlayan müşterilerinin bin TL kazanacağını açıkladı.

Gıdadan akaryakıta, teknolojiden tatile kadar birçok sektörde yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilere yeni fırsatlar sunan banka, son olarak giyim sektörüne yönelik bir kampanya hazırladı. Buna göre, Bankkart ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerinde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak her 2.500 lira - 4 bin 999 lira arasındaki alışverişe 250 lira, her 5 bin lira ve üzeri alışverişe 500 lira ve toplamda ise 1 bin lira Bankkart Lira hediye edilecek.

thumbs-b-c-abb60978197579af13d18580cbc10751.jpg

ZİRAAT BANKASI 1000 TL BANKKART LİRA KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 1-30 Haziran 2024 tarihlerinde geçerli olacak. Kampanyaya Bankkart Mobil'den veya bankkart.com.tr'den katılım sağlanabilecek.

Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekecek. Ana faaliyeti giyim ve ayakkabı sektörü olmayan eticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılacak giyim ve ayakkabı alışverişleri kampanya kapsamında yer almayacak.

Kampanya Bireysel Bankkart sahibi müşteriler için geçerli olacak. Kampanya müşteri bazında düzenlenecek ve en fazla 1.000 TL Bankkart Lira kazanılabilecek. Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına Bankkart Liralar anında yüklenecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ