Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank Emekli Promosyonu! Haziran 2024 Güncel Tutarlar

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank Emekli Promosyonu! Haziran 2024 Güncel Tutarlar
Ziraat Bankası’nın, Vakıfbank’ın ve Halkbank'ın haziran ayında maaş aralıklarına göre ne kadar promosyon ödemesi sağladığına dair araştırmalar gerçekleştiriliyor.

17 Haziran tarihinde başlayan SSK ve Bağkur emeklilerinin maaş ödemeleri 28 Haziran tarihine kadar tahsis numarasının son rakamına göre hesaplara aktarılacak. Söz konusu maaş ödemelerine dair gelişmeler emekliler tarafından yakından takip edilirken, haziran ayında emekli maaşına ek getiri elde etmek isteyen kişiler de bankaların güncel promosyon fırsatlarını yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere kamu bankalarının maaş aralıklarına göre sunduğu promosyonlar merak edilirken, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank da resmi internet siteleri üzerinden yayınladıkları duyurular ile güncel promosyon fırsatları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor.

Kamu Bankaları 2024 Haziran Emekli Promosyonları

Kamu bankaları mart ayının son günlerinde emekli promosyon ödemelerine zam yapmıştı. Gerçekleşen artış neticesinde promosyonlar 12.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, haziran ayında üç yıl boyunca maaşını aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlar merak ediliyor. Bankalar da resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel promosyon fırsatları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, kamu bankalarının resmi internet sitelerinde yer alan bilgilendirme metinlerine göre maaşını üç yıl boyunca kamu bankalarından alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlar şöyle:

10.000.-TL ye (10.000.-TL hariç) kadar olanlara 5.000.- TL,
10.000 - 15.000.-TL (15.000.-TL hariç) arasında olanlara 8.000.- TL,
15.000 – 20.000.-TL (20.000.-TL hariç) arasında olanlara 10.000.- TL,
20.000.-TL ve daha fazla olanlara 12.000.- TL

2024/03/17/turk-lirasi-destek.jpg

Emekli Promosyonları Zamlanacak Mı?

Kamu bankalarının emekli promosyonu ödemeleri haziran ayında 5000 TL ile 12.000 TL arasında değişkenlik gösterirken, ilerleyen süreçlerde promosyon ödemelerine zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Emekli promosyonu ödemeleri maaş aralıklarına göre belirleniyor. Bu durumda, temmuz ayının ilk günlerinde haziran ayı enflasyon rakamlarının Türkiye İstatistik Kurumu tarafından duyurulmasının ardından emekli promosyonu ödemelerinde değişiklikler oluşabilir. Emekli promosyonlarında temmuz ya da ağustos ayında artışa gidilmesi halinde bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlayarak güncel promosyon tutarları ile ilgili kamuoyunu aydınlatacaklar.

2024/06/14/ogrenci-destek.jpg

Maaş Promosyonları 2024 Haziran

Haziran ayında da bankaların güncel emekli promosyonu fırsatlarına dair araştırmalar gerçekleştirilirken, çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, üniversiteler görüşmeler gerçekleştiriyorlar. Söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanırken, haziran ayının son günlerine kadar maaş promosyonlarına dair yeni anlaşmalar sağlandıkça da açıklamalar yapılacak.