Ziraat Bankası Kurban Bayramı’na Kadar Herkese 7 Bin 500 TL Yatıracak!

Ziraat Bankası Kurban Bayramı’na Kadar Herkese 7 Bin 500 TL Yatıracak!
Mayıs ayının sona gelirken mayıs ve haziran ayları kapsayan bir kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, kampanyaya katılan müşterilerin hesabına 7 bin 500 TL yatıracak. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından ve en çok kampanya düzenleyen bankalardan Ziraat Bankası, peş peşe yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Gıdadan teknolojiye, giyimden beyaz eşya sektörüne kadar pek çok alanda kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine hediye puan, indirim ve artı taksit gibi imkânlar tanıyor.

Ziraat Bankası, son olarak havaların ısınması ve Kurban Bayramı’nın da yaklaşmasıyla beraber tatil sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenleyerek kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 7 bin 500 lira kazanacağını açıkladı. Buna göre, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile TATİLSEPETİ'nden tek seferde yapılacak 25 bin lira - 49bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 2 bin 500lira Bankkart Lira, 50 bin lira-99 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli alışverişe 5 bin lira Bankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 7 bin 500 lira Bankkart Lira hediye edecek.

img-0442.png

ZİRAAT BANKASI TATİL KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanya 20 Mayıs - 15 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya TATİLSEPETİ yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanabilecek.

Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacak. Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekecek.

Kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liralar 1 Temmuz 2024 tarihinde yüklenecek ve 1 Ağustos 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Ayrıca, kullanılmayan Bankkart Liralar 2 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacak.

Kampanya müşteri bazında. Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 7 bin 500 lira Bankkart Lira kazanabilecek.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde de kullanılabilecek. Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek.