Ziraat Bankası Bu Tarihe Kadar 1.500 TL Para İadesi Yapacak!

Ziraat Bankası Bu Tarihe Kadar 1.500 TL Para İadesi Yapacak!
Her ay olduğu gibi mayıs ayı kapsamında da hız kesmeden yeni kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, bir yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre, bu kampanyaya katılanlar, 1.500 TL kazanacak. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, mayıs ayına özel peş peşe yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine indirim, artı taksit ve Bankkart Lira gibi avantajlar sunan banka, yeni kampanyası kapsamında 1.500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Buna göre, Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile prolucky.com.tr'den yapılacak scooter alışverişe anında yüzde 60 İndirim uygulanacak ve 1.500 TL Bankkart Lira hediye edilecek.

Ziraat Bankası, söz konusu kampanyayı mayıs ayı kapsamında düzenlediği için kampanyaya son katılım tarihinin 31 Mayıs 2024 olduğu öğrenildi.

ziraat-bankasi-personel-alimi-2023-ziraat-bankasi-basvuru-yap-41195b2.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlanabilecek SMS ile kampanyaya katılmak için Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonunuzdan LUCKY yazıp 4757'ye SMS göndermek yeterli olacak.

Kampanyadan yararlanabilmek için kampanyaya katılım sağlanması gerekecek. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacak.

İndirimden faydalanmak için "ZBLUCKY" indirim kodunun prolucky.com.tr'de ürün sepete eklendikten sonra ödeme sayfasında yer alan "İndirim Kodu" alanına girilmesi gerekecek. İndirim kodu girildikten sonra Bankkart ile ödeme yapılması durumunda indirim anında uygulanacak, sonradan indirim yapılamayacak.

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 2 Haziran 2024 tarihinde Bankkart'a yüklenecek.

Bankkart Liralar 2 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecek ve kullanılmayan Bankkart Liralar 3 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ