Yüzde 1.29 Vade Farkı İle Ev Sahibi Olma Fırsatı! Hem de 72 Ay Taksitle

Yüzde 1.29 Vade Farkı İle Ev Sahibi Olma Fırsatı! Hem de 72 Ay Taksitle
Ev almayı düşünen vatandaşlar haziran ayının ortalarında da güncel kampanyaları yakından takip ediyorlar.

Konut sahibi olmak isteyenler düzenli olarak konut kredisi faiz oranları üzerinden hesaplamalar yaparken, bankalar da resmi internet siteleri üzerinden güncel konut kredisi faiz oranları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, 27 Haziran tarihinde Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun duyuracağı haziran ayı faiz kararı öncesinde hesaplamalar hız kesmeden devam ederken, farklı kampanyalar da merak edilen konular arasında yer alıyor. Emlak Konut da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile güvenli yatırım güvenli gelecek projesinin detayları ile ilgili bilgi verdi.

Emlak Konut Yeni Proje 2024

Emlak Konut güvenli yatırım güvenli gelecek projesi çerçevesinde ister yarısı peşin iki yıl ödemesiz, ister 1,29 vade farkı ve 72 ay taksitle ev sahibi olunması fırsatı sunarken, satış koşulları ve ödeme tablosu merak konusu oldu. Dört farklı ödeme seçeneği sunulurken, söz konusu fırsatın ayrıntıları şöyle:

Birinci seçenek: Peşin alımlarda yüzde 25 indirim sağlanacak.
İkinci seçenek: Yüzde 25 peşinat ile 3 ara ödeme olacak. Vade farksız ara ödemeli modelde 6, 12, ve 24. aylarda ödemeler yapılacak.
Üçüncü seçenek: Ödemenin yarısı peşin olacak. Kalan yarısı için 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı sunulacak.
Dördüncü seçenek: Yüzde 25 peşinat ödenecek. Kalan kısım için 1,29 vade farkıyla 72 aylık taksit seçeneği olacak.

emlak-konut-detaylari.jpg

Emlak Konut Projesi Detayları

Emlak Konut’un dört farklı ödeme fırsatı sunduğu proje için banka ve kefil şartı aranmazken, ayrıntılar da merak ediliyor. Emlak Konut tarafından yapılan açıklamaya göre kampanya başvurusu kampanyaya dahil olan tüm projelerin satış ofislerinden gerçekleştirilebilirken, kampanya için herhangi bir başvuru şartı ise aranmıyor. Söz konusu proje devam ederken, bankaların güncel konut kredisi faiz oranları da araştırılıyor. Bankalar düzenli olarak resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden konut kredisi faiz oranlarına ilişkin bilgilendirmede bulunduğu için bankaların resmi internet sitelerinden güncel oranlara ulaşılabilir.