Yüzde 0.99 Faizle Araba Alabileceksiniz! Renault BÜYÜK Kampanyayı Başlattı

Yüzde 0.99 Faizle Araba Alabileceksiniz! Renault BÜYÜK Kampanyayı Başlattı
Renault haziran ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi güncel kampanyalar ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunuyor.

Renault’nun farklı otomobil modellerinin güncel fiyat listeleri haziran ayının ortalarında vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da Renault güncel otomobil fiyatlarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı listeler ile bilgilendirmede bulunuyor. Söz konusu fiyat listeleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken, finansman fırsatları da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Renault Clio’da 200.000 TL kredi 12 ay vade ve 0,99 faiz fırsatının açıklanmasının ardından kampanyanın detayları merak konusu olurken, Renault da resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu.

Renault Yüzde 0.99 Faiz Kampanyası

Renault tarafından yapılan açıklamaya göre Clio modelinde 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı sunulacak. Renault finansta geçerli olan kampanyanın duyurulmasının ardından detaylar merak konusu olurken, Renault’nun resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni şu şekilde:

‘’Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, Clio modelinin tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir. Kampanyada, 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0,99 faiz oranı ile aylık ödeme 18.334 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır. Finansman kampanyaları Renault Finans’ın şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları bireysel kullanımda Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) sigorta ürünü ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma sigorta ürününün satın alınmadığı durumda, Renault Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir’’

12939.jpg

Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2024 Haziran

Firmaların güncel finansman fırsatları haziran ayının ilk günlerinden itibaren yakından takip edilirken, bankaların taşıt kredisi faiz oranları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Taşıt kredisi faiz oranları vade süresi ve krediler gibi çeşitli etkenlere bağlı olarak değişkenlik gösterebildiği için söz konusu kredi oranlarına erişmek ve hesaplamalar gerçekleştirmek isteyen kişiler de bankaların resmi internet sitelerinde bulunan taşıt kredisi sayfalarını ziyaret edebilirler.