Yeşildere Belediyesinden İftar Yemeği

Yeşildere Belediyesinden İftar Yemeği
Yeşildere Belediyesi tarafndan Yunus Emre’nin Dedesi İsmail Hacı Tekke’sinde düzenlenen İftar yemeğini yüzlerce kişi katıldı.
Yeşildere Belediyesi tarafından her sene İsmail Hacı Tekkesinden düzenlenen iftar programı bu senede gerçekleşti. Düzenlenen iftar yemeğine Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Milletvekili Mevlüt Akgün, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, Eski Belediye Başkanı Ali Kantürk ve çok sayıda misafirler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yeşildere Belediye Başkanı İbrahim Koçak, bütün misafirlere katılımından dolayı teşekkür etti. Daha sonra söz alan Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye başkanına ve belediye çalışanlarına iftar programını düzenledikleri için teşekkür ederken, katılan misafirlere kısa bir selamlama konuşması yaptı.

VALİ HERKESİ DUYGULANDIRDI

İsmail Hacı Tekkesinde düzenlenen iftar programında konuşan Karaman Valisi Süleyman Kahraman herkesi duygulandırdı. Konuşmasında sık sık helalleşmeye vurgu yapan Süleyman Kahraman “ Ben Size tüm hakkımı helal ediyorum, lütfen sizlerde bana hakkınızı helal ediniz.” dedi.

Geçtiğimiz gün bakanlar kurulu kararıyla merkez valiliğine alınan Vali Süleyman Kahraman, Karaman’da düzenlenen iftar programlarına katılarak vatandaşlarla vedalaşıyor. 
Vali Süleyman Kahraman görev yaptığı süre içerisinde elinden geldiğince halkın içerisinde halkın emrinde olduğunu söyleyerek “ Ben herkesin valisi olmak istedim, İlahi takdir buraya kadarmış” dedi.

VEKİL DEDİĞİN BÖYLE OLUR!

İftar programında konuşan Vali Kahraman, “ Ben Karaman’ı hiçbir zaman unutmayacağım, sizler benim abim oldunuz kardeşim oldunuz.” Dedi.
Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’ün kendisine çok yardımlarda bulunduğunu vurgulayarak özellikle Mevlüt beyin çok yardımını gördüm demesi dikkatlerden kaçmadı. 
Mevlüt Akgün ile Abi kardeş gibi çalıştıklarını söyleyen Vali Süleyman Kahraman; “ Allah kendisinden razı olsun, her zaman beni arayıp yapacak bir şey var mı sayın valim, üzerime düşen bir şey var mı? diye sorardı, kendisine teşekkür ediyorum İşte Vekil dediğin böyle olur.” dedi