YENİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ KİM? İŞTE O CEVAP

YENİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ KİM? İŞTE O CEVAP
Yeni Belediye Başkan Yardımcımızın ismi sadece burada
Karaman tarihinde en çok belediye başkan yardımcısı değiştirdiği dönemi yaşıyor. Belediye Başkan’ı Kamil Uğurlu beğenmediği Başkan yardımcılarına kanımız uyuşmuyor diyerek görevine son veriyor.
 
Bilindiği gibi Kamil Uğurlu en son olarak Mustafa Alanya ve Hacı Mehmet Öztaş’ı olaylı bir şekilde görevden almış ve olay mahkemeye kadar gitmişti. Yaklaşık 4 aydır Hacı Osman Ünüvar ve Mehmet Tekin’de Belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunuyorlardı. İşte bu ikim isim üzerine bir kişi daha geliyor, ve Kamil Uğurlu’nun birinci yardımcısı olarak görev yapacak.
 
Herkesin merak ettiği bu ismi herkesten önce karamaninsesi.com ortaya çıkarıyor ve bütün Karaman’a duyuruyoruz bu kişi İl Genel Meclis Başkanı Ertuğrul Çalışkan’dan başkası değil.
Evet Ertuğrul Çalışkan Kamil Uğurlu’nun bir numaralı yardımcısı olarak görev alacak. Bayram sonu gerçekleşecek olan bu atama ile Ertuğrul Çalışkan İl Genel Meclis Başkanlığını bırakıp Belediye Başkan yardımcısı olacak.
 
Peki, Ertuğrul Çalışkan’dan boşalacak olan İl Genel Meclis Başkanlığı koltuğuna kim oturacak? İşte bu sorunun cevabını ise karamaninsesi.com okuyucularının farkı olsun diyerek biz söylüyoruz.
Şuanda tam netlik olmasa da kesin olan iki isim geçiyor bu kişiler Mustafa Bayır ve Kerim Dereli. Bu kişiler arasında ise Mustafa Bayır % 60 daha güçlü olarak  görülüyor.