YARDIMA MUHTAÇ ÇOCUKLAR İÇİN BULUŞTULAR

YARDIMA MUHTAÇ ÇOCUKLAR İÇİN BULUŞTULAR
Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal Tesisleri, Hanımlar Lokali ve Sevgi Evi tarafından Yardıma Muhtaç Aileler ve Öğrenciler için Yardım Çayı düzenlendi.
Cumartesi günü (14.03.2011) Kale Ongun Sosyal Tesislerinde gerçekleşen etkinliğe Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’nun eşi Hilal Uğurlu ve kadınlar katıldı.
 
Düzenlenen etkinliğe AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Halide İncekara’da katıldı. İncekara konuşmasında günümüz kadınlarının sorunları, boşanmalar, aile içi şiddet gibi konulara değindi. İncekara konuşmasının devamında; “Karaman’a gelmekten mutluyum, bu tür etkinlikleri Karaman’da sıkça görmek isteriz, bütün kadınlar bir olmuş yardıma muhtaç kimseler için yardım kampanyası düzenliyorlar ve bu sevinç yüzlerine yansıyor. Karamanlı hanımlara ve Sayın Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’nun eşi Hilal Uğurlu’ya bu tip organizasyonları için teşekkür eder ve sürekliliğini temenni ederim” dedi.
Hilal Uğurlu ise konuşmasında; “İnşallah bu gibi etkinliklerimiz sürekli devam edecek. Yardıma muhtaç aileler ve öğrenciler yararına yapmış olduğumuz bu etkinliğe teşriflerinden dolayı Sayın Milletvekilimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
 
Etkinliğin sonunda Hilal Uğurlu tüm katılımcı bayanlara teşekkür etti.