Yapı Kredi’den 36 Bin TL Promosyon Müjdesi! Yarın Tek Seferde Hesaplara Yatacak!

Yapı Kredi’den 36 Bin TL Promosyon Müjdesi! Yarın Tek Seferde Hesaplara Yatacak!
Bankalar promosyon ödemeleri konusunda birbirleriyle yarış içerisindeyken, Yapı Kredi’den dev bir promosyon hamlesi geldi. Buna göre Yapı Kredi, 36 bin TL promosyon verecek. Peki, kimler bu promosyonu alabilecek? İşte detaylar…

Kamu bankaları ve özel bankalar, hem bünyelerine daha fazla müşteri çekmek ve hem de mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmek için promosyon ödemelerini düzenli olarak güncelliyor. Bu kapsamda, emekli promosyonları 18 bin liraya kadar çıkarken, resmi kurumlarla yapılan sözleşmeler kapsamında çalışanlara da 36 bin liraya kadar promosyon veriliyor.

Bu kapsamda, Sağlık-Sen Muğla Şube Başkanı Özcan Çiçek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Aile ve Sosyal Hizmetler çalışanlarının 36 aylık maaş promosyonu ihalesinin 36 bin lira ile Yapı Kredi Bankası’nda devam edeceğini açıkladı. Çiçek, söz konusu anlaşmaya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

’’Aile ve Sosyal Hizmet çalışanlarımızın 36 aylık maaş promosyon ihalesi 36 bin lira ile Yapı Kredi bankasın kalmıştır. Yetkili sendika olarak ihale sürecinde gayretle rekabet ortamı sağlamaya çalıştık çalışanlarımızın hakkını her ortam her platformda savunduk savunmaya devam ediyoruz. Tek seferde ödenecek olan promosyon için Yapı Kredi ve İş Bankası’na ihaleye katılan diğer bankalara teşekkür ediyor, sosyal hizmet çalışanlarımıza hayırlı olsun diyoruz.”

yapi-kredi-bankasi-3-ay-odeme-ertelemeli-ihtiyac-kredisini-duyurdu-iki-paket-sigara-fiyatina-10-bin-tllik-destek-verilecek.jpg

18 BİN TL EMEKLİ PROMOSYONU

Öte yandan Yapı Kredi, emeklilere de dev promosyon ödemesi yapıyor. Yapı Kredi, bir aylık net geliri 9 bin 999 liraya kadar olan emeklilere 6 bin 250 lira promosyon verirken; net geliri 10 bin-14 bin 499 lira arasında olanlara 10 bin lira; net geliri 15 bin lira-19 bin 999 lira arasında olanlara 12 bin 500 lira ve net geliri 20 bin liranın üzerinde olanlara da 15 bin lira nakit promosyon ödemesi yapıyor.

Banka ayrıca, promosyon ödemesine ek olarak 3’er defa ayrı ayrı biner liralık ek nakit ödülü de veriyor ve bu sayede, 3 bin liralık ek ödeme de yapılmış oluyor.