Yapı Kredi’den 29 Bin TL Promosyon Müjdesi! Resmen Açıklandı!

Yapı Kredi’den 29 Bin TL Promosyon Müjdesi! Resmen Açıklandı!
Bankaların peş peşe promosyon ödemelerini artırmasının ardından bir güzel haber de Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi, bu kişilere 29 bin TL promosyon verileceğini duyurdu. Peki, kimler promosyon ödemesi alacak? İşte ayrıntılar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamu bankalarının promosyon ödemelerine zam yapacağı müjdesini vermesinin ardından özel bankalar da promosyon tutarlarını artırmaya başladı.

Kamu bankalarının promosyon konusunda alt limiti 8-12 bin TL olurken özel bankalar da promosyon tutarlarını yükseltmeye başladı. Ayrıca, tüm çalışanların maaşlarının zamlanmasıyla beraber bankalarla yeni anlaşmalara varıldı.

Güncel emekli promosyon tutarları, vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken özel bankalar da yeni kampanyalarını duyurdu. Bu kapsamda, Yapı Kredi de yeni promosyon tutarlarını duyurmaya başladı. Yapı Kredi, özellikle Bursa’nın Kestel ilçesindeki Milli Eğitim Müdürlüğü personeline özel olarak promosyon kampanya düzenledi.

653b6f4e4e3fe110c0cd9dd0.webp

YAPI KREDİ BANKASI 29 BİN TL PROMOSYON ÖDEMESİ

Yapı Kredi’nin duyurduğu büyük promosyon kampanyasında imzalar atıldı. Güncel promosyon anlaşması olarak en son Eğitim Bir-Sen Bursa 1 No’lu Kestel Şubesi ile yapılan promosyon anlaşmasıyla Milli Eğitim Müdürlüğü personeli 29 bin TL promosyon ödemesi alacak. Böylece, personel bayramda rahat bir şekilde harcamaları yapılacak. Yapılan promosyon anlaşmaları çalışanlar ve emekliler için örnek alınarak önem taşıyor.