Yapı Kredi 2 Gün İçinde 3 Bin TL Para İadesi Yapacak! Başvuranın Hesabına Yatacak!

Yapı Kredi 2 Gün İçinde 3 Bin TL Para İadesi Yapacak! Başvuranın Hesabına Yatacak!
Türkiye’nin en büyük bankalarından Yapı Kredi, düzenlediği kampanya kapsamında para iadesi niteliğinde 3 bin TL hediye edeceğini duyurdu. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Her ay düzenlediği kampanyalarla müşterilerine bol bol hediye puan, artı taksit ve indirim gibi fırsatlar sunan Yapı Kredi, mayıs ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarını bir bir duyurdu. Yapı Kredi, bu doğrultuda düzenlediği bir kampanyasının sonuna gelirken, kampanaya katılım sağlayan müşterilerine 3 bin TL değerinde puan hediye edeceğini duyurdu.

Gürgençler ile iş birliği doğrultusunda düzenlenen kampanyaya son katılım tarihinin 28 Mayıs olduğu öğrenilirken, kampanya kapsamında yapılan alışverişlerden toplam 3 bin TL Gürgençler Puan hediye edilecek.

Buna göre, 8-28 Mayıs 2024 tarihlerinde Apple Premium Reseller Gürgençler’den yapılacak 50 bin lira ve üzeri alışverişlere 3 bin lira Gürgençler Puan verilecek.

img-0635.jpeg

YAPI KREDİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya World Mobil uygulaması üzerinden katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna World Mobil uygulaması indirilmesi gerekecek. Uygulama içerisinde yer alan “Hemen Katıl” butonuna tıklanmak yeterli olacak.Kampanya gurgencler.com.tr ’den yapılacak alışverişlerde geçerli olmayacak.

Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerli olacak. Kampanya süresince her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilecek. Peşin veya taksitli alışverişlerinden kampanyaya uygun olarak ilk yapılan alışveriş üzerinden Gürgençler Puan kazanacak.

Kampanyadan kazanılan puanlar yalnızca Apple Premium Reseller Gürgençler’den yapılacak harcamalarda kullanılabilecek.

Her müşteri bir kez Gürgençler Puan kazanma hakkına sahip olup, kampanya kapsamında kazanılacak maksimum Puan tutarı 3 bin TL olacak.