Yapı Kredi 12 Gün İçinde 600 TL Para İadesi Yapacak! Başvuranların Hesabına Yatacak!

Yapı Kredi 12 Gün İçinde 600 TL Para İadesi Yapacak! Başvuranların Hesabına Yatacak!
Haziran ayı kapsamında hazırladığı kampanyalarla dikkatleri üzerine çeken Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre, kampanyaya katılan müşterilere 600 TL iade edilecek. İşte kampanya şartları…

Bankalar peş peşe haziran kampanyalarını duyurmaya devam ederken, bir kampanya haberi de Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi, hem bünyesine yeni müşteri katmak ve hem de mevcut müşterilerin yüzünü güldürmek için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor.

Haziran ayının başlamasıyla beraber söz konusu kampanyasını duyuran Yapı Kredi, kampanyaya katılım için son 12 gün kaldığını ve 12 gün içerisinde kampanya katılım sağlayan müşterilerin 600 TL kazanacağını açıkladı. Buna göre, 1-16 Haziran 2024 tarihleri arasında MediaMarkt alışverişine 600 TL Worldpuan hediye edilecek ve aynı zamanda peşin fiyatına 6 aya varan taksit imkânı sağlanacak.

yapi-kredi-bankasi-3-ay-odeme-ertelemeli-ihtiyac-kredisini-duyurdu-iki-paket-sigara-fiyatina-10-bin-tllik-destek-verilecek.jpg

YAPI KREDİ 600 TL WORLPUAN KAMPANYA DETAYLARI

World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için ""Hemen Katıl"" butonuna tıklanması yeterli olacak. Müşterilerin World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet kartı olması gerekecek.

Puan kampanyasında yalnızca bireysel kredi kartı ve debit kart ile yapılan alışverişler için geçerli olacak ve bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kez puan kazanabilecek

Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılacak. Puan yüklemesi asıl karta yapılacak.

Kampanya döneminde ürün iadesi, ürün iptali ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, puan kazanımı olmayacak.

Bir müşteri World Mobil katılımıyla toplam ve en fazla 600 TL Worldpuan kazanma hakkına sahip olacak.

Anadolubank, Albaraka, Vakıfbank Worldcard`lar ve Worldpuan ile yapılan alışverişler, iptal, iade, ticari kartlar ile yapılan alışverişler kampanya kapsamında yer almayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ