Yalçın Ustanın Mekânında Barbun Balığı daha lezzetli

Yalçın Ustanın Mekânında Barbun Balığı daha lezzetli
Karaman’ın en lezzetli mekânlarından olan Babaoğlu Balık Restaurant balık çeşitleriyle de göz dolduruyor.

 Yeni açılmasına rağmen büyük ilgi gören Yalçın ustanın mekânı Babaoğlu balık restaurant balık çeşitleriyle de göz dolduruyor.

Geçtiğimiz gün 50 kg. Orkinos balığı haberinde okuyucularımızın büyük ilgisini gören Babaoğlu balık restaurantın lezzetli balık çeşitlerini anlatmaya devam ediyoruz.

Her hafta olduğu gibi bu haftada soluğu Babaoğlu Balık Restaurantta aldık. Yalçın ustanın lezzetli mutfağını gezerken Buzdolabında duran pişirilmeye hazırlanmış 20 çeşit balık bizlere gülümsüyordu. Hepsi o kadar lezzetli gözüküyordu ki emin olun karar veremedik. Bu hafta ne yiyeceğiz sorusuna Yalçın usta Barbun balığını tavsiye etti. 

Barbun balığı bu aylara özel olarak tercih edilen balık olduğunu söyleyen Yalçın usta bunda ki lezzet çok farklı ve özeldir ayrıca hazırlanışı da bi o kadar özel yapılması gerekir dedi. 
Fotoğrafta da gördüğünüz gibi Barbun Balığı gerçekten çok güzel gözüküyor. Odunla ısıtılan taş fırında pişirilen barbun balığı daha sonra da yağda hafifçe kızartılıyor ve orta hem fırın hemde kızartma tadını veren Barbun balığı yanında ki Lavaş Ekmeği ve salata çeşitleriyle tam bir ekip halini alıyor.  

Biz yalçın ustanın mekânı Babaoğlu Balık Restaurant ta lezzetli balıkları yemeye devam ediyoruz, sizleri de tavsiye ediyoruz. Restaurant nerede mi? Çarşı Polis Merkezinin hemen sağ tarafında hem araç parkı sıkıntısı çekmeden hem de misafirlerinizi rahatça ağırlayabileceğiniz bir mekân  kaliteli bir mekan.