YABANCILARA GERİ DÖNÜŞÜM TESİSLERİ GEZDİRİLDİ

YABANCILARA GERİ DÖNÜŞÜM TESİSLERİ GEZDİRİLDİ
İstiklal İlköğretim Okulunun düzenlediği organizasyonda İspanya, İtalya ve Polonyadan gelen 14 Öğrenci ve 8 Öğretmen bugün (11.03.2011) Yunus Emre Kültür Vakfı Geri Dönüşüm Merkezini gezdi.
İstiklal İlköğretim Okulunun düzenlediği organizasyonda İspanya, İtalya ve Polonya’dan gelen 14 Öğrenci ve 8 Öğretmen bugün (11.03.2011) Yunus Emre Kültür Vakfı Geri Dönüşüm Merkezini gezdi.
 
Öğrenci ve öğretmenlere bilgi veren Geri Dönüşüm Merkezi yetkililer ve Koordinatör Abdurrahman Can, Geri Dönüşümün ekonomiye ve çevremize ne kadar faydalı olduğunu anlattılar. İstiklal İlköğretim Okulu İngilizce Öğretmeni Meral Ülker Pesen, çeşitli ülkelerden gelen öğrencilere İngilizce olarak Geri Dönüşümün nasıl işlediğini ve tesislerdeki makinelerin ne işe yaradıklarını anlattı. Öğrencilerin görüşlerini çeviren Pesen, Öncelikle Karamanda bulunduklarından dolayı memnun olduklarını, bu işe gönül veren Karaman Belediyesi ve Yunus Emre Kültür Vakfına yöneticilerine teşekkür ettiklerini söyledi.
 
Gezinin ardından Yunus Emre Kültür Vakfı Tesislerinde toplu fotoğraf çektiren öğrenciler geziyi tertip yetkililere teşekkür ettiler.