Volkswagen’den Haziran Müjdesi! 580 Bin TL’ye Sıfır Caddy Satışları Başladı!

Volkswagen’den Haziran Müjdesi! 580 Bin TL’ye Sıfır Caddy Satışları Başladı!
Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Volkswagen, çok sevilen Caddy modelini 580 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Peki, kimler bu fırsattan yararlanabilecek? İşte detaylar…

Türkiye’de son yıllarda ağırlığını fazlasıyla hissettiren ekonomik kriz nedeniyle döviz kuru arttı, TL değer kaybetti ve enflasyon rekor seviyelere yükseldi. Bu nedenle, iğneden ipliğe her kalemde zam gelirken, zamlardan otomobil sektörü de nasibini aldı.

Sıfır araçlarda yaşanan fahiş zamlar nedeniyle araç satın almak isteyen vatandaşlar, ikinci el araçlara yönelmeye başladı. Ancak, sıfır araç piyasasındaki zam furyası, ikinci el araçlara da sıçrayınca ikinci el araç fiyatları da rekor seviyelere yükseldi.

Bu nedenle, nakit sorunu yaşayan vatandaşlar, bankalardan taşıt kredisi çekerek nakit açığını kapatmaya yöneldi. Fakat, bankaların kredi faizlerini de artırması nedeniyle kredi çekmek resmen imkânsız hale geldi.

Hal böyle olunca, vatandaşlar da uygun fiyatlı araç satın almanın yollarını araştırırken, devletin bazı vatandaşlara sunduğu ÖTV muafiyeti ön plana çıktı. Ancak, ÖTV muafiyetinden yararlanmak için bazı şartları sağlamak gerektiği öğrenildi.

volkswagen-caddy-2020.jpg

SIFIR VOLKSWAGEN CADDY 580 BİN TL

Devlet, yüzde 40 ve üzeri engelli vatandaşlarla şehit yakınlarına ÖTV muafiyeti sağlıyor. Bu muafiyetten yararlanmak için yüzde 40 ve üzeri engelli olmak, bu engeli SGK’dan alınacak bir belgeyle belgelemek veya şehit yakını olmak gerekiyor. Bu şartlar sağlayanlar, sıfır araç alımların ÖTV indiriminden faydalanarak oldukça uygun fiyatlara araç sahibi olabiliyor.

Volkswagen Caddy ise ÖTV’siz 580 bin TL’lik fiyatıyla büyük dikkat çekiyor. Peki, ÖTV’siz Volkswagen Caddy fiyatları ne kadar? İşte ÖTV indirimli Volkswagen Caddy fiyat listesi…

Caddy Impression 2.0 TDI 122 PS 580 bin 556 lira

Caddy Impression 2.0 TDI 122 PS DSG 696 bin 667 lira

Caddy Life 2.0 TDI 122 PS 623 bin 333 lira

Caddy Life 2.0 TDI 122 PS DSG 762 bin 778 lira

Caddy Style 2.0 TDI 122 PS DSG 868 bin 333 lira