Volkswagen’den Haziran Müjdesi! 580 Bin TL’ye Sıfır Caddy Satışı Başladı!

Volkswagen’den Haziran Müjdesi! 580 Bin TL’ye Sıfır Caddy Satışı Başladı!
Son yıllarda varlığını fazlasıyla hissettiren ekonomik kriz nedeniyle sıfır ve ikinci el otomobillerde fiyatlar rekor seviyelere yükselmesine rağmen Volkswagen’den 580 bin TL’ye Caddy müjdesi geldi. İşte detaylar…

Türkiye’nin uzun bir süredir içinde bulunduğu zorlu ekonomik koşullar nedeniyle iğneden ipliğe fiyatlar resmen her gün artmaya devam ediyor. Bu nedenle, otomobil piyasası da zamlı fiyatlardan nasibini alıyor.

Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar, sıfır otomobil fiyatlarındaki fahiş artışlar nedeniyle ikinci el otomobillere yönelmeye başladı. Ancak, ikinci el otomobil fiyatlarında da yaşanan fiyat artışı nedeniyle araç satın almakta zorlanan vatandaşlar bankaların sunduğu taşıt kredilerine yönelmeye başladı.

Fakat, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) son bir yıldır uyguladığı faiz politikası nedeniyle faizler artmaya başlayınca bankaların sunduğu taşıt kredilerinin faizleri de fahiş seviyelere yükseldi. Hal böyle olunca, araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar, taşıt kredisi de çekemez hale geldi. Bu nedenle, uygun fiyata araç satın almanın yollarını araştıranlar, devletin sunduğu ÖTV muafiyetinden yararlanmanın yollarını aramaya başladı.

volkswagen-caddy.jpg

580 BİN TL’YE SIFIR VOLKSWAGEN CADDY

Ancak, ÖTV muafiyetinden yararlanmak için belli şartların sağlanması gerekiyor. Buna göre, sadece yüzde 40 ve üzeri engelli vatandaşlarla şehit yakınları ÖTV muafiyetinden yararlanabiliyor. Engelli vatandaşların bu imkândan faydalanması için ise SGK’dan yüzde 40 ve üzeri engelli olduğuna ilişkin belgeye sahip olması gerekiyor.

Söz konusu şartları sağlayan vatandaşlar, devletin sunduğu ÖTV indiriminden yararlanarak oldukça cazip fiyatlarda sıfır araç sahibi olabiliyor. Bu kapsamda, Volkswagen Caddy modeli ise ÖTV’siz uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Peki, ÖTV indirimli Volkswagen Caddy fiyatları neler? İşte fiyat listesi…

Caddy Impression 2.0 TDI 122 PS 580 bin 556 lira

Caddy Impression 2.0 TDI 122 PS DSG 696 bin 667 lira

Caddy Life 2.0 TDI 122 PS 623 bin 333 lira

Caddy Life 2.0 TDI 122 PS DSG 762 bin 778 lira

Caddy Style 2.0 TDI 122 PS DSG 868 bin 333 lira