Volkswagen’den Bayram Müjdesi! 459 Bin TL’ye Sıfır Caddy Cargo Satışları Başladı!

Volkswagen’den Bayram Müjdesi! 459 Bin TL’ye Sıfır Caddy Cargo Satışları Başladı!
Volkswagen, Kurban Bayramı öncesinde sıfır araç satın almak isteyenlere müjdeli bir haber vererek Caddy Cargo’yu 459 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Ancak, bu kampanyadan yararlanmak için bazı şartları sağlamak gerekiyor. İşte detaylar…

Türkiye’de derinleşen ekonomik kriz, döviz kurundaki artış ve TL’deki değer kaybı nedeniyle hemen her kalemde olduğu gibi araç fiyatlarında da fahiş artışlar yaşandı. Bu kapsamda 1 milyonun altında sıfır araç neredeyse kalmazken, vatandaşlar da ikinci el otomobillere yönelmeye başladı. Ancak, sıfır otomobil fiyatlarında yaşanan fiyat artışları ikinci el otomobil fiyatlarına da yansıyınca araç sahibi olmak resmen hayal oldu.

Bu nedenle, vatandaşlar bankalardan taşıt kredileri çekmek zorunda kaldı. Merkez Bankası’nın son bir yıldır uyguladığı faiz politikası nedeniyle bankaların faiz oranları da yüzde 6’lara dayanınca taşıt kredisi çekmek de oldukça zorlaştı. Hal böyle olunca, vatandaşlar da araç satın almanın uygun yollarını araştırırken, devletin şartları sağlayanlara ÖTV muafiyeti sağladığı öğrenildi.

caddy-cargo-1.webp

SIFIR CADDY CARGO 459 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Devlet, SGK’dan engelli olduğuna ilişkin belgeye sahip olan yüzde 40 ve üzeri engelli vatandaşlara ve şehit yakınlarına sıfır otomobil alımlarında ÖTV muafiyeti sağlıyor. Bu şartları sağlayanlar devletin sağladığı bu imkândan yararlanarak oldukça cazip fiyatlara sıfır araç sahibi olabiliyor.

Öte yandan, dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden ve Türkiye’de de hatırı sayılır bir müşteri potansiyeli bulunan Volkswagen ise hafif ticari araç sınıfında en beğenilen modellerinden Caddy Cargo’yu ÖTV indirimli 459 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Peki, ÖTV’siz Caddy Cargo fiyatları ne kadar? İşte ÖTV muafiyetli Volkswagen Caddy Cargo fiyat listesi…

Caddy Cargo Standart 2.0 TDI 122 PS 459 bin 444 lira

Caddy Cargo Standart Maxi 2.0 TDI 122 PS 469 bin 444 lira

Caddy Cargo Standart 2.0 TDI 122 PS DSG 587 bin 222 lira

Caddy Cargo Standart Maxi 2.0 TDI 122 PS DSG 597 bin 778 lira