Vodafon Cevahirʹden Büyük İddia

Vodafon Cevahirʹden Büyük İddia
Vodafone Cevahir Gülkaya Köyünde Çekmezse Paranızı iade edecek.
Karamanda Vodafone ana bayii olarak faaliyet gösteren cevahir Telekom sahibi Cevahir Akkuş Vodafone yeni kapsama ve altyapı yatırımlarını hızla devam ettiğini söyledi.
 
Cevahir Akkuş, Eski adıyla gödet ağını olarak bilinen Karaman merkeze bağlı Gülkaya köyü yanı yerleşim merkezini GSM mobil kapsaması olarak sadece vodafone kapsama altına aldığını belirterek söz verdiğimiz gibi Gülkaya da çekmezse paranızı iade edeceğiz diyerek altyapı ve kapsama çalışmalarımıza hız verdiğini sözlerine ekledi.
 
Sarıveliler ilçesine bağlı ardıçkaya ve dumlugöz beldelerinde de vodafone kapsama altına alındığını söyleyen Cevahir Akkuş, “Numarasını vodafone taşıma konusunda tereddüt yaşayan müşterilerimize vodafonenin başlattığı kampanya ile kapsama alanından memnun kalmayanlara parasını iade ediyoruz. Diğer bütün operatör kullananları da merkez postane karşısındaki vodafone cevahir mağazamıza bekliyoruz.” Dedi.
Cevahir Telekom’un sahibi Cevahir Akkuş son olarak “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek müşterilerine güvence verdi.