VALİʹNİN HÜZÜNLENDİĞİ O AN

VALİʹNİN HÜZÜNLENDİĞİ O AN
Şehit Annesi; "Kuzularımız ölüyor. Ben oğlumu bu yaşa kadar büyüttüm, teröristler elimden aldı" dedi.
Hakkariʹnin Şemdinli ilçesinde yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Er Murat Başçıʹnın annesi, terör olaylarının artık bitmesi gerektiğini belirterek, "Kuzularımız ölüyor. Ben oğlumu bu yaşa kadar büyüttüm, teröristler elimden aldı" dedi. 
Hakkariʹnin Şemdinli ilçesinde askeri konvoyun geçişi sırasında terör örgütü mensuplarınca yola döşenen mayının patlaması sonucu 2 silah arkadaşı ile şehit olan Jandarma Er Murat Başçıʹnın baba ocağına ateş düştü. Şehidin Karamanʹın Ermenek ilçesi Seyran Mahallesiʹndeki evini ziyaret eden Karaman Valisi Süleyman Kahraman, AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ile Mevlüt Akgün, aileye başsağlığı diledi.
 
Karaman Valisi Süleyman Kahramanʹın, Şehit Annesi Rabia Başcıʹnın yaptığı feryadında zaman zaman gözleri dolduğu dikkatlerden kaçmadı.
 
Vali ve milletvekillerine seslenen acılı anne Rabia Başçı, "Şu teröristlere artık dur deyin"
dedi. Terörün sona erdirilmesini isteyen anne Rabia Başçı, "Her gün kuzularımız ölüyor. Ben oğlumu ne şartlarda büyüttüm, bu yaşa getirdim. Ama teröristler elimden aldı. Artık bu konuda ne gerekiyorsa yapın" dedi. Baba Yüksel ve şehidin eşi Fadime Başçıʹnın oldukça bitkin olduğu gözlendi.