VALİDEN SAADET PARTİSİNE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

VALİDEN SAADET PARTİSİNE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ
Karaman Valisi Süleyman Kahraman Saadet Partisi Karaman İl teşkilatını ziyaret ederek başsağlığı ziyaretinde bulundu.
Milli Görüş Lideri Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatına çok üzüldüklerini belirten Karaman Valisi Süleyman Kahraman “O gerçek bir devlet adamıydı” dedi.
 
Saadet Partisi İl Teşkilatını ziyaret eden Karaman Valisi Süleyman Kahraman’ı İl Başkanı Şaban Şahin, Merkez İlçe Başkanı Fatih Karataş, İl Müfettişi Hüseyin Oğuz ve bir gurup partililer karşıladı.  Ziyarette Necmettin Erbakan’ın yıllar boyunca yaptığı mücadele de Hakkı üstün tuttuğunu belirten İl Başkanı Şaban Şahin, o sadece Türkiye’ye değil Bütün İslam Âlemine maal olduğunu belirterek Kurduğu Milli Görüş Teşkilatının bir adım dahi geri adım atmadan yoluna devam edeceğini söyledi.
 
Ziyarette Saadet Partililere Başsağlığı dileyen Vali Süleyman Kahraman “ Ülkemiz, İslam âlemi ve insanlık büyük bir devlet, bilim ve siyaset adamını kaybetmiştir. Merhum sayın Necmeddin Erbakanʹın ülkemize ve insanlığa büyük hizmetleri olmuştur. Kendisine Allahʹtan rahmet diler makamının cenneti a-li olmasını niyaz eder, Saadet Partisi mensuplarına, Milli Görüş camiasına sabırlar dilerim” dedi.