VALİʹDEN ÖĞRENCİLERİN ONURUNA YEMEK

VALİʹDEN ÖĞRENCİLERİN ONURUNA YEMEK
Valimiz Sayın Süleyman KAHRAMAN Bilecikten gelen Gönül Köprüsü Öğrencileri onuruna Polisevinde akşam yemeği verdi.

İşlerinin yoğunluğundan dolayı katılamadığı yemeğe Vali yardımcısı Yılmaz ŞİMŞEK, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN, Müdür Yardımcısı Selmani KARAÇAM, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Yemekte öğrencileri temsilen bir konuşma yapan Kafile başkanı Bilecik Söğüt İlçe Milli Eğitim Müdürü Bektaş UÇKUN, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Karaman’ın’ çok güzel bir şehir, insanlarının misafirperver olduğunu Karaman halkını da Bilecik’te’ misafir etmek istediklerini, ayrıca bize gönül bahçesinde ağırlayan Karaman Valisi Sayın Süleyman KAHRAMAN ‘a Bilecik halkı adına şükranlarını sunduklarını belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN; “. Gönül Köprüsü Projesi, ülkemizde eğitimlerini sürdürmekte olan öğrencilerimizin kaynaşmasına ve aralarında gönül bağlarının kurulmasına; bugün ve gelecekte ülke genelinde hoşgörü ortamının oluşmasına son derece büyük katkı sağlayacaktır. Böylesi önemli bir projenin başarıyla sonuçlanması yolunda hepimiz üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. İlimizde bulunduğunuz sürece yeni arkadaşlar edinecek, kalıcı dostluklar edineceksiniz. Burada Anadolu insanının misafirperverliği ile ağırlanacak ve uğurlanacaksınız. Mihmandar ailelerimiz sizleri ikinci bir evlat olarak bağırlarına basacaktır. Sizleri İlimize göndererek projeye katkıda bulunan ailelerinize selam ve saygılarımı sunuyor. Bu gece sizlerle bizi bir arda buluşturan Sayın Valimizin bu gönül perverliğine ayrıca teşekkür ediyorum. ”dedi.

Karaman Vali yardımcısı Yılmaz ŞİMŞEK; "Millî Eğitim Bakanlığının Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Bilecik ilimizden Karaman’a gönül köprüsü kuran ziyaretiniz bizleri onurlandırmıştır. Sizleri şehrimizde görmekten son derece mutluyuz İlimizin güzelliklerinin ve kültürel zenginliklerinin siz gençlere tanıtılması, güzel ülkemizde sevgiden bir gökkuşağının oluşması için bu proje bir fırsattır, son derece anlamlı ve önemlidir.”dedi