VALİʹDEN FEN LİSESİNE ZİYARET

VALİʹDEN FEN LİSESİNE ZİYARET
Valimiz Sayın Süleyman KAHRAMAN, Karaman Milli Piyango Fen Lisesini ziyaret ederek eğitimcilerle bir araya geldi.
Valimiz Sayın Süleyman KAHRAMAN, Karaman Milli Piyango Fen Lisesini ziyaret ederek eğitimcilerle bir araya geldi. Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN, İl Emniyet Müdürü Lütfü SÖNMEZ, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
   Vali Süleyman KAHRAMAN, yemekhanede öğrencilerle beraber yemek yedi ve bir süre öğrencilerle sohbet etti.Yemeğin ardından idarecilerle beraber okul laboratuarında ve okul içerisinde oluşturulan müzede gezerek burada sergilenen tarihi eserleri inceleyen Valimiz Sn. Süleyman KAHRAMAN daha sonra okul yöneticileri ve öğretmenleriyle bir araya geldi.
     Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN burada yaptığı konuşmada : “ Milli Piyango Fen Lisesi Karaman’ın iftihar ettiği okullardan birisidir. Üniversite sınavlarında iller sıralamasında Karaman’ın zirveye ulaşmasında Milli Piyango Fen Lisesinin büyük katkı sağlamıştır.Bu başarılarından dolayı Milli Piyango Fen Lisesi İdareci ve öğretmenlerini kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi. .
    Valimiz Sayın. Süleyman KAHRAMAN’da yaptığı konuşmada :“ Bizler öğretmenlerimizin elinde yoğrula yoğrula bu noktaya geldik. Burada en büyük eser öğretmenlerin tabii.  Sizlerin eğitim alanında emeğiniz çoktur. Özellikle bizim kalkınmamız, ülkemizin kalkınması gelişmesi eğitimle gerçekleşiyor. Eğitim müesseleri, eğitim kurumları iyi olduğu sürece her alanda iyi noktalara gelinmiş demektir. 4 defa Türkiye birincisi çıkarmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerden tekrar bu gayreti bekliyoruz. Bu konuda elimizden gelen desteği sizlere vereceğiz. Bu okulun ve Karaman’da ki diğer okullarımızın  her zaman Türkiye birincileri çıkarmasını istiyoruz. Öğrencilerimizi, okul yöneticilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

    Ziyaret Valimiz Sayın Süleyman KAHRAMAN ve ziyarete katılanlarla, okul yöneticileri ve öğretmenlerin  hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.