Vali Süleyman Kahramanʹın Bayram Mesajı

Vali Süleyman Kahramanʹın Bayram Mesajı
Karaman Valisi Süleyman Kahraman Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı
Valimiz Sn. Süleyman KAHRAMAN Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Vali KAHRAMAN yayınladığı mesajında; “ Değerli Hemşehrilerim;
Huzur ve sukunet içinde Karamanda Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu içindeyiz.
Ramazan ayı boyunca yaşadığımız manevi iklim sayesinde;  yoksulu ve fakiri gözetme gibi dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı arttırdık. Bayram günleri sevgi, saygı ve dayanışma gibi güzel hasletlerin daha da geliştirildiği günlerdir. Bayramlarda kazandığımız bu güzel hasletleri hayatımız boyunca da devam ettirmenin çabası içinde olmalıyız. Herkesin hak ve hürriyetlerinin korunduğu, birbirini seven ve sayan bir toplum olmak için başkalarının hak ve hürriyetlerini de korumalı ve saygı göstermeliyiz.
Değerli Karamanlılar;
Bayramların ruhumuza bahşettiği birlik ve beraberlik duygularını daha da pekiştirmeliyiz. Bu gün Karaman’ın  tarım ve  sanayi sektöründe gösterdiği başarının hizmet sektörü ile birlikte diğer sektörlerde de  göstermesi için çaba sarfetmeli ve daha çok çalışmalıyız.
Bizler mazisi şan, şeref ve güzellikle dolu bir milletin evlatları olarak, ülkemizi ve insanımızı samimiyetle sevmeli, “Yaradılanı severiz, Yaradandan ötürü” felsefesi ile hareket etmeliyiz.
Huzur kenti Karaman’da idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı’nın Karamanlı hemşehrilerimize, Milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diler, sevgi ve saygılar sunarım” dedi.