VALİ SÜLEYMAN KAHRAMAN BELEDİYE MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ SÜLEYMAN KAHRAMAN BELEDİYE MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ
Göreve yeni atanan Vali Süleyman Kahraman, bugün belediye meclisini ziyaret ederek meclis üyeleriyle tanıştı.
Meclis üyeleriyle tek tek tokalaşan Vali Kahraman burada yaptığı konuşmada: “Bende yıllarca İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapmış birisi ve belediye işlerini bilen bir kişi olarak, Karaman Belediyesi ile uyum içinde ve özverili çalışmalarla Karaman’ı hak ettiği hizmetlere kavuşturacağımıza inanıyorum. Umarım Karaman’ı birlik ve beraberlik içinde güzel hizmetlere kavuştururuz. Beni meclisinize davet eden Sayın Başkanımıza nazik davranışından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
         
Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu ve Belediye Meclis Üyeleri’nin Vali Süleyman Kahraman’a yeni görevlerinde başarı dileklerini ilettiklerini belirterek Vali beyin engin tecrübelerinden faydalanacağını söyledi.
Konuşmaların ardından Başkan Uğurlu, seçimlerin ardından ilk meclis toplantısında aldıkları bir karar olan; Meclis üyelerinin görevlerinde dürüst ve azimle çalışacaklarını belirten yeminli tabloyu gösterdi.
 
Ziyaretin sonunda Başkan Uğurlu, Vali Süleyman Kahraman’a; Yunus Emre’nin büstünü, belediyenin kültür yayınlarından olan İmaret dergisini ve kendi kalemiyle yazdığı Karaman Şehrengizi kitabını takdim etti.