VALİ SÖZÜN DOĞRUSUNU SÖYLEDİ

VALİ SÖZÜN DOĞRUSUNU SÖYLEDİ
Karamanda 15 günde bir yapılan Yatırımları İzleme ve Genel Değerlendirme Toplantılarının 18.si Vali Süleyman Kahraman başkanlığında yapıldı.
İş Kur İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Polisevi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Vali Yardımcıları Latif Memiş ve Ferhat Burakgazi ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M. Salih Baldız ve daire müdürleri katıldı. Vali Süleyman Kahraman, Karamanʹda yapılan ve yapılacak işlerle ilgili fikir alışverişinde bulunmanın ve belli konularda fikir birliğine varmanın kendilerini başarıya daha çabuk ve daha kolay ulaştıracağını söyledi.
 
Vali Kahraman, bu programların Karamanʹa dair idealleri ve hedefleri buluşturduğunu dile getirerek, "İdeali olmayan, belli bir sistemle çalışmayan, kuralsız ve kanunsuz yaşayan milletlerin bir medeniyet kurması da, bir medeniyeti yaşatması da mümkün değildir. Karamanʹda yapılan ve yapılacak işlerle ilgili birbirimizle fikir alışverişinde bulunmamız ve belli konularda fikir birliğine varmamız bizi başarıya daha çabuk ve daha kolay ulaştıracaktır. Biz periyodik olarak bu toplantıları düzenliyoruz. İstiyoruz ki problemlerin ortadan kaldırılmasında istişarenin ve diyaloğun çözümü kolaylaştıracağını ve hatayı en aza indireceğini düşünüyoruz. Bilim ve teknoloji insanlığın ortak aklıyla çıkıp gelişti. Her şeyden önce amacımız Karamanla ilgili doğru kararlar almak ve aldığımız kararları başarıyla uygulamaktır. Burada her konuyu enine boyuna düşünüyor, yeni fikirlere ulaşıyoruz. Daha önceki dokümanlarımız üzerine çalışıyoruz, gerekirse konularla ilgili araştırmalar yapıyoruz. Bütün bunlar bizi daha iyiye ve daha güzele ulaştırıyor. Karaman hoşgörünün ve sevginin şehri ve kurumlarımız arasında gayet sağlıklı bir ilişki var ve bu toplantılar bu ilişkiyi daha da güçlendirecektir." diye konuştu.