Vali Kahraman’dan Engelli Vatandaşın Evine Ziyaret

Vali Kahraman’dan Engelli Vatandaşın Evine Ziyaret
Karaman Valisi Süleyman Kahraman, mesai saatleri dışındaki zamanlarda ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinliyor.

 Vali Kahraman, son olarak beraberindeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Erkan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Hamdi Pehlivan ile Kır Mahallesinde ikamet eden yürüme engelli yatalak hasta İbrahim Kayatürk’ü evinde ziyaret etti. Vali Kahraman, evinde ziyaret ettiği Kayatür ile yakından ilgilenirken bir süre sohbet etti. İbrahim Kayatürk hakkında babasından bilgi alan Vali Kahraman asıl engelin beyinlerde olduğunu belirterek, engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını, devletin temsilcisi olarak her türlü hizmeti engelli vatandaşların da ayaklarına kadar götürdüklerini, götürmeye de devam edeceklerini belirtti. "Sizler bizlere emanetsiniz" diyen Vali Kahraman, "Kalbinizin kırılmasına, kaşınızın çatılmasına asla müsaade etmeyiz. O yüzden mesai saatleri dışında olan bu boş zamanlarımızda sizlerle beraber olmaya niyet ettik ve sizi ziyaret ettik. Her türlü ihtiyacınız devlet tarafından karşılanacaktır. Devletin her kurumu ile birlikte halkımızın yanındayız ve halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kayatürk ailesi, Vali Kahraman’ın kendilerini ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Sayın Valimizin sıcak ve samimi bir insan olduğunu duymuştuk. Evimize kadar gelerek oğlumuzu yatağında ziyaret etmesi bizleri son derece memnun etti. İlimizde devletin güler yüzünü gösteren Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.