Vakıfbank’tan Bir Kereliğe Mahsus Bayram Desteği! IBAN Numarasına 720 TL Yatacak!

Vakıfbank’tan Bir Kereliğe Mahsus Bayram Desteği! IBAN Numarasına 720 TL Yatacak!
Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Vakıfbank, düzenlediği kampanyayla müşterilerine 720 TL hediye edeceğini açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte merak edilenler…

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşlar market alışverişlerine hız verirken, bankalar da market alışverişlerine yönelik yeni kampanyalar duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Vakıfbank da market alışverişi yapacak müşterilerin söz konusu kampanyaya katılması durumunda 720 TL kazanacağını açıkladı.

Buna göre, VakıfBank Worldcard ile 1-30 Haziran 2024 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapılacak ilk 750 lira ve üzeri alışverişten sonraki her 750 lira ve üzeri alışverişe 60 lira, toplam 720 lira Worldpuan hediye edilecek.

para-nedir.webp

VAKIFBANK 720 TL WORLDPUAN KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya katılım 1-30 Haziran 2024 tarihleri arasında, alışverişten önce veya sonra yapılabilecek.

Kampanya müşteri bazında geçerli olacak. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanya kapsamında yer alacak. Bir müşteri kampanyadan en fazla 720 TL Worldpuan kazanabilecek.

Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacak.

Kampanyaya katılmak için Vakıfbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından ''GIDA'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesini 5724’e SMS göndermek veya VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlamak yeterli olacak.

Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ