UZ.DR. DEĞER KAYAʹNIN 10 KASIM MESAJI

UZ.DR. DEĞER KAYAʹNIN 10 KASIM MESAJI
Karaman Özel Onur Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Değer Kaya, Mustafa Kemal Atatürkün ebediyete intikalinin 72. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Uz. Dr. Değer Kaya yayınladığı mesajda şunları söyledi; “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 72. yıl dönümünde saygıyla ve minnetle anıyoruz.
 
Hayatının büyük bölümü mücadelelerle geçmiş olan eşsiz insan Mustafa Kemal Atatürk, Genç Türkiye’yi güçlü bir Türkiye haline gelmesini gelişen Dünya da Söz sahibi olmasını daima istemiştir.
 
Ulusal birlik ve bütünlüğümüz için daima yurtta barış’ı tavsiye eden büyük Ata’mızı bugün daha iyi anlamaktayız. Sözleriyle milletimize önderlik yapması sadece Cephe’de değil Devlet adamlığında da eşsiz ve büyüklüğünü göstermiştir.
 
Bizlere Emanet ettiği Türkiye Cumhuriyet’ine sahip çıkmak bizim için asli vazifedir. Ve inanıyoruz ki kalbinde ki Ata’sına olan bağlılık ve sevgi ile yetişen gençlerimiz Büyük Türkiye Cumhuriyet’ini daima ileriye götürecektir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 72. yıl dönümünde minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.