Ünlü Kuaför Muhtar adayı oldu

Ünlü Kuaför Muhtar adayı oldu
Hamidiye Mahallesinden Muhtar adayı olan Karaman'ın ünlü kuaförlerinden Selçuk Evin, Mükemmel projeleriyle geliyor.
31 Mart seçimlerinde Hamidiye Mahallesinden muhtar adayı olan Karaman'ın ünlü Kuaförlerinden Selçuk Evin, Hiçbir muhtarın aklına gelmediği projeleriyle adeta gündem oluşturdu.
Her yıl Yapılacak olan çekilişle mahalle sakinlerinden bir çifti Antalya'da ücretsiz tatile göndereceğini vaad eden Selçuk Evin bununlada kalmadı.
 
Muhtar seçildiği takdirde "Hamidiye Kard" adında mahalle sakinlerine kart dağıtacağını söyleyen Muhtar adayı Selçuk Evin; " Allah nasip ederse Muhtar seçildiğim takdirde halkıma her türlü hizmeti yapmanın içerisinde olacağım. Klasik muhtar anlayışından daha iler adımlar atacağız. Şuanda 26 firma ile anlaşma yaptık. Hamidiye mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımıza "Hamideye Kard" dediğimiz özel bir kart dağıtacağız. Bu kartla belirlediğimiz firmalardan her hangi birine gittikleri takdirde %15'e kadar indirimlerden faydalancaklar." dedi.
 
Hamidiye mahallesi muhtar adayı Selçuk Evin; "Mahallede oturan Yaşlı ve yardıma muhtaç kişileri belirliyoruz. ve yapılacak olan yardımları aralarında adil bir paylaşım yaparak dağıtacağız." dedi. Her daim ulaşılacak bir muhtar olacağını söyleyen Selçuk Evin; " Yapmakta zorlandığınız resmi daire işlemlerinde, gerekirse muhtarınız olarak beraber gidecek ve işleminizin takipcisi olacağım" dedi.
7/24 saat hizmette olacağını sözlerine ekleyen Selçuk Evin; " 0541 852 75 46 telefon numarasından beni aramaları veya WhatSapp'dan mesaj atmaları yeterli olacak, her zaman sorunları çözmek için halkımın emrinde olacağım." dedi.
 
MUHTAR ADAYININ ANLAŞTIĞI O FİRMALAR:
1: YHM
2: MUSTAFA ŞANLITÜRK MOBİLYA - BEYAZ EŞYA
3: BAKKAL SABAH ÖZTÜRK.
4: BAŞARAN YAPI VE MOBİLYA
5: ÖZER EMLAK
6: KADİR ŞANLITÜRK BEYAZ EŞYA VE MOBİLYA
7: ÖZEL KARAMAN HASTANESİ
8: BİRLİKSAN YAPI PVC ALİMİNYUM
9: ALYANS BAYAN KUAFÖR
10: ÖMÜR MARKET
11: DEĞİŞİM MOBİLYA
12: GÖKYEL OKUL FİRMALARI
13: SALON SELÇUK
14: DÜĞÜN PARK
15: HAKAN HALI YIKAMA
16: ŞANLITÜRK BİLGİSAYAR
17: KOCA BİLGİSAYAR
18: STAR OTO YIKAMA
19: KARADAĞLI RESTAURANT
20: TEKİN KÖMÜR
21: FATİH ELEKTRİK
22 UYSAL KURTARICI
23: SİMİT TİME (Toplu Satışta)
24 SELEK MÜHENDİSLİK
25: ÖZLEM PANJUR
26: İSKENDER SAATÇİLİK