Üniversite Öğrencilerinden Minikler İçin Çocuk Şenliği

Üniversite Öğrencilerinden Minikler İçin Çocuk Şenliği
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Benim Dünyam Olmaya Var Mısın?' konulu çocuk şenliği düzenlendi.

Karaman’ın Sarıveliler ilçesindeki 80. Yıl Ortaokulunda üniversiteli 65 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen şenlik, çocuklara hediye dağıtılmasıyla başladı; birbirinden keyifli ve eğlenceli oyunlarla devam etti. Topaç turnuvası, uçurtma şenliği, mangala turnuvası, jimnastik gösterileri, yakan top ve ip atlama gibi farklı oyunlarla mutlu olan çocuklar keyifli bir gün geçirdiler. Oynanan oyunların ardından Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları ‘Adsız Kahramanlar’ isimli oratoryo sahnelendi.
“Çocukların kalbi kapalı bir kutudur; doğru anahtar ise sevgidir”
Topluluk Akademik Danışmanı Doç. Dr. Murat Tekin, şenlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Çocukların kalbi kapalı bir kutudur. Ancak doğru anahtarla yaklaşırsan açabilirsin ve içindeki büyük hazineye ulaşabilirsin. Bizim anahtarımızın açamayacağı hiçbir kutu yoktur. Çünkü bizim anahtarımız sonsuz sevgidir. Çünkü biz anahtarımızı hep yüreğimizde taşıdık. Çocuklarımızın gözlerindeki o mutluluğu görmenin verdiği huzurun tadı çok başka. Amacımıza ulaştık. Çocuklarımızın kalbine dokunduk. Keyifli ve eğitici oyunlarla onlara bazı şeyleri öğrettik, bunların yanı sıra vatan aşkı ve sevgisini aşılamaya çalıştık.” şeklinde konuştu.