Ülkü Ocaklarından Muhteşem konser

Ülkü Ocaklarından Muhteşem konser
Ülkü Ocaklarının düzenlediği konser programına MHP adayı Savaş Kalaycı damgası vurdu.
Karaman Ülkü Ocakları dün akşam kapalı spor salonunda muhteşem bir konser düzenledi. Konsere MHP MYK üyesi Hüseyin Korkmaz, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Karaman Belediye Başkan adayı Savaş Kalaycı, MHP Karaman İl Başkanı Av. Oktay Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanı Yusuf Başkocagil, Partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
MHP Karaman İl Başkanı Av. Oktay Yılmaz kalabalığa seslenerek, seçimlerde zaferle çıkacaklarını belirtti.
 
Coşkulu anların yaşandığı programda MHP Karaman Belediye Başkan adayı savaş Kalaycı’nın çıkmasıyla daha da arttı. Sürekli sloganlar atan kalabalık Savaş Kalaycı’ya destek sözü verdiler.
MHP Karaman Belediye Başkan adayı Savaş Kalaycı salonda yaptığı konuşmasında; “ Meydanlara indiğimiz ilk günden beri halkımızın, insanımızın büyük bir teveccüh, sevgi ve özlem duygusuna şahit olduk, olmaya da devam ediyoruz.” Dedi.
 
Savaş Kalaycı; “Milletimizin temel taşı, alperenlerin bahadırların can yoldaşı kıymetli bacılarım, ablalarım. Kahramanlık ve fedakârlık abidesi, iffet timsali, elleri öpülesi Değerli Analarım, Fikirleri ve rehberlikleriyle yolumuzu aydınlatan, bizleri cesaretlendiren, varlıklarıyla gücümüze güç katan Değerli Ağabeylerim. Yarınların büyük ve güçlü Türkiye’sini inşa edebilmek için gece gündüz demeden, yorulmak nedir bilmeden çalışan, çabalayan Genç Ülküdaşlarım, Hepinizi Yüce Allah’ın selamı ile selamlıyorum.” Diyerek sözlerine başladı.
 
31 Mart seçimlerine ekip olarak gece gündüz çalıştıklarını söyleyen MHP Karaman Belediye Başkan adayı Savaş Kalaycı; “Yaklaşık 3 aydır kutlu ve zorlu bir mücadelenin içerisindeyiz. 15 yıldır koştuğumuz maratonun inşallah son metrelerini hızımızı, gücümüzü ve motivasyonumuzu artırarak tamamlayacak ve Allah’ın izni ile zafere ulaşacağız. Meydanlara indiğimiz ilk günden beri halkımızın, insanımızın büyük bir teveccüh, sevgi ve özlem duygusuna şahit olduk, olmaya da devam ediyoruz. Karaman halkı bizleri bağrına bastı, sahiplendi. İnanın ki, girdiğimiz her bir hanede gülen gözlerle karşılanıyor, samimiyetle edilen dualarla uğurlanıyoruz. Hangi kapıyı çalsak, karşımızda bizlere inanmış ve umut bağlamış bir yüzle karşılaşıyoruz. Ve artık biliyoruz ki; bizlere inanan ve bizlere umut bağlayan insanlarımızın boyunlarını büktürmemektir.” Dedi.