ÜLKÜ OCAKLARI HOCALI KATLİAMIʹNI UNUTMADI.

ÜLKÜ OCAKLARI HOCALI KATLİAMIʹNI UNUTMADI.
KARAMAN ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANLIĞI HOCALI KATLİAMI İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI
Karaman Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan ERKABAKTEPE, 1992 yılında Ermeniler tarafından yapılan Hocalı Katliamı ile ilgili basın açıklaması yaptı.
 
Ramazan ERKABAKTEPE yaptığı açıklamada şunları söyledi; " Azerbaycan toprakları içerisinde yer alan Hocalı kasabasında, 1992 yılı 25 Şubat’ı 26 Şubat’ a bağlayan gece gözü dönmüş insanlık ile alakası olmayan bir grup Ermeni tarafından katliam yapılmıştır. Bu katliamda 106’sı kadın, 70’i yaşlı, 83 ‘ü çocuk olmak kaydı ile toplam 613 kişi topluca katledilmişlerdir.
 
Bu katliam dünyanın gözü önünde gerçekleşmesine rağmen, kamuoyunda gerekli tepkilerin oluşmaması nedeniyle unutulmaya yüz tutmuştur. Fakat Ermeni lobilerince her yıl nisan – temmuz aylarında sözde soykırım masalları anlatılmakta, bu sayede  Türk Milletini yapmadığı bir suç ile karalamak istemektedirler. Bu masallara inanan veya inanmış gibi görünen bir takım devletler ise Ermeni soykırımını bahane ederek Devletimiz üzerinde baskı kurmaya çalışmaktadır.
 
Dünya kamuoyunun, adalet ve hoşgörünün timsali olan Milletimizi yapmadığı bir olay ile suçlayıp karalanmaya çalışan Ermenileri dikkate alıp, gözler önünde resim ve videolar ile katliamın sabit olduğu halde Hocalı olayını görmezlikten gelmesi hiç kabul edilemeyecek bir tutumdur.
 
Burada bizleri üzen nokta ise bazı aydın ve siyasetçilerimizin Ermenilerin fikri ve görüşleri bu kadar açık ve sabit olmasına rağmen hala dostluk, kardeşlik ve barış türküleri söylemeleridir.
 
Buradan bir kez daha sesleniyorum.! Milletinin sevdasını hiçbir zaman içerisinden çıkarmayan, dünyanın neresinde bir Türk varsa onun derdiyle hemdert olan, sevinciyle mutlu olan ülkücüler, oynanan oyunun farkındadır. Bizler tarihten aldığımız feyizle Türk’ün kuracağı adalet ve hoşgörü dünyasına emin adımlar ile ilerlemekteyiz.
 
Bu vesile ile, Hocalı şehitlerini rahmet ve saygıyla anıyor, Türk Dünyası’na bir kez daha baş sağlığı diliyorum."