Üçlü toplantıdan birlik kararı çıktı

Üçlü toplantıdan birlik kararı çıktı
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, son günlerde ki olumsuz gelişmeler nedeniyle Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Kulüp Başkanı Mehmet Ali Han’ı bir araya getirdi.
Geçtiğimiz günlerde Karaman Futbol Kulübünün kullandığı Belediye spor tesisinde tatsız bir olay yaşanmış ve Karamanda gündem haline gelmişti.
 
Karaman için gece gündüz çalışan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’yı yıpratmak isteyenlerinde bunu fırsata çevirmeye çalıştığı gözlendi.
 
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun olayları sakinleştirmek ve tarafları birleştirmek için dün akşam saat: 19.00 civarında Valilik makamında Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Karaman FK’nin Onursal Başkanı Mehmet Ali Han’ı davet ederek 3 toplantı gerçekleştirdi.
 
Toplantı sonucu hakkında hiçbir açıklama yapılmazken, Edindiğimiz bilgilere göre toplantı güzel bir ortamda gerçekleşti.
 
Karaman FK’nin Onursal Başkanı Mehmet Ali Han’ın bugün yaptığı paylaşım toplantının güzel geçtiğini gösteriyor.
 
Mehmet Ali Han yaptığı paylaşımında; “ Duymayan duysun, Bilmeyen Bilsin Karaman Sevdamızı! Tutkulu bir aşkla ölümüne sevdalandığımız Karaman'ı marka yapma kararlılığımız devam ediyor. Karaman Futbol Kulübü bu şehrin ruhu, lokomotifidir. Şehrin ta kendisidir. Büyük hedeflerle başladığımız zorlu yolculukta emin adımlarla birlikte yürümenin gururunu yaşıyoruz ve bizi bu yoldan hiçbir güç döndüremeyecektir.
Karaman halkının her geçen gün artan desteği, Bizim sorumluluğumuzu arttırıyor, hedeflerimizi büyütüyor. Bu sezon sonunda başlamak üzere seriye bağlamak istediğimiz şampiyonluklar Hoşgörü, Sevgi, Saygı ve Fair-Play çerçevesinde Karaman'ı layık olduğu yere taşıyacaktır.
Bu meşakkatli yolculukta her zaman destekleri ile yanınızda olan ve büyük destekler veren tüm Karaman halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte başaracağız.” Dedi.