ÜLKÜ OCAKLARINDAN HAYIRLI ÇALIŞMA

ÜLKÜ OCAKLARINDAN HAYIRLI ÇALIŞMA
Karaman Ülkü Ocakları İl Başkanı Ramazan Erkabaktepe Karaman ülkü ocakları olarak kan bağışı kampanyası başlattıklarını söyledi.
Erkabaktepe yaptığı açıklamda Yaşayan bütün varlıkların hayatta kalabilmelerinin en önemli kaynağı vücudun işlevlerini yerine getirebilmesi için gerekli "KAN" ihtiyacını karşılayabilmesidir.

Bunun için de "KAN HAYATTIR" dolayısıyla her kan bağışıyla insanlara "CAN BAĞIŞLARSINIZ.

Karaman Ülkü Ocakları olarak  Karaman’ın  her yerinden gelen kardeşlerimize acil durumlarda kan yetiştirmeye çalışıyoruz.. Taktir edersiniz ki bir insan ortalama yılda dört defa kan bağışlayabilmektedir. İmkanlar dahilinde bu güne kadar hiçbir talebi geri çevirmedik ve sizlerin yardımıyla bundan sonrada herkesin yardımına koşacağız.

İnsanın başına nerede, ne zaman ne geleceği belli olmadığı gibi hangi durumda kimin kana ihtiyacı olacağı da belli olmamaktadır. Belki siz belki de çok sevdiğiniz bir insan ihtiyaç sahibi olduğunda sizler içinde fedakarlık yapmaya hazırız...

Bir kan bağışı sırasında insan ortalama zamanından 1 saat fedakarlık yapar. İnsan sağlığına kan bağışlamanın hiçbir zararı olmadığı gibi bir çok  faydası da vardır. Vücut kısa sürede verilen kanı tekrar üreterek birçok hücrenin yenilenmesine vesile olunarak 1 saatte insan kendisi için de çok büyük fedakarlık yapar.

Hiç bir beklentiniz olmamasına rağmen nelerden fedakarlık etmiyoruz ki!
Karaman Ülkü Ocakları olarak sizlerden şahsımız için hiçbir şey talep etmediğimiz gibi toplumumuza daha faylalı olabilmek için yardımlarınız bekliyoruz.

Bu konuda eğer yardımcı olmak isterseniz  ;

0338 2135911 numaralı telefonu
arayarak kan bağış listelerine kayıt yaptırabilirisiniz dedi.