Türk Eğitim Senʹden İl Müftülüğüne Ziyaret

Türk Eğitim Senʹden İl Müftülüğüne Ziyaret
Türk Eğitim Sen Karaman Şubesi Yönetim Kurulu, 26/01/2011 Çarşamba günü Karaman Müftüsü Nuri DEĞİRMENCİyi makamında ziyaret etti.
Ziyarette tanışma faslının akabinde Türk Eğitim Sen Karaman Şube Başkanı Mehmet SERİN, İl Müftüsü Nuri DEĞİRMENCİ’ye; Türk Eğitim Sen’in KAMU-SEN’e bağlı iş kollarından biri olduğunu, hem Karamanda hem de ülke genelinde yetkili sendika olduğunu ifade etti.
 
Şube Başkanı Mehmet SERİN, sendika olarak eğitim çalışanı üyelerinin mali ve özlük haklarının daha da iyileştirilmesi adına çalışmalar yaptıklarını, haksızlığa uğrayan veya hakkını arayan üye ve üyelerimiz adına hukuki mücadele verdiklerini ve hukuki destek sağladıklarını, tüm üyelere yönelik sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlediklerini ve ayrıca Karaman’da eğitim alanındaki başarı çıtasının daha da yükseltilmesi noktasında üzerlerine ne düşüyorsa yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 
İl Müftüsü Nuri DEĞİRMENCİ de ifadelerinde; sivil toplum örgütlerinin, demokrasinin tüm bireyler tarafından içselleştirilmesi  boyutunda önemli bir fonksiyonu olduğunu, bu anlamda hakkıyla yapılan çalışmaların ve iyileştirmelerin hem insana hem de ülkeye hizmet olduğunu vurguladı.  İl Müftüsü Nuri DEĞİRMENCİ, dolayısıyla hem insana hem de ülkeye yapılan hizmetlerin de kesinlikle takdire şayan olduğunu sözlerine ekledi. Karaman Müftüsü Nuri DEĞİRMENCİ; en kısa zamanda Türk Eğitim Sen sendikasına iade-i ziyarette bulunacağını da ifade etti.
Karşılıklı iyi niyet temenni ve dileklerinin ardından Türk Eğitim Sen Karaman Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, İl Müftüsü Nuri DEĞİRMENCİ’ye görevinde başarılar dileyerek makamından ayrıldılar.