TÜRK EĞİTİM SENʹDEN EMNİYETʹE ZİYARET

TÜRK EĞİTİM SENʹDEN EMNİYETʹE ZİYARET
Türk Eğitim Sen Karaman Şubesi yönetim Kurulu, Türk Polis Teşkilatının 166. Kuruluş Yıldönümü olması nedeniyle Karaman Emniyet Müdürü sayın Lütfü SÖNMEZi makamında ziyaret ettiler.
1845 tarihi, Türk Emniyet Teşkilatı açısından önemli bir noktadır. Çünkü bu tarihe kadar zabıta olarak nitelenen teşkilat; 10 Nisan 1845 (12 Rebiü’l Evvel 1261)’den itibaren polis adı altında hayata geçmiş ve Emniyet Teşkilatının kuruluş günü olarak kabul edildi.
 
İçinde bulunduğumuz 2011 yılında Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 166. Yıldönümünü kutlamaktayız. Bu vesile ile Türk Eğitim Sen Karaman Şubesi yönetim Kurulu, Türk Polis Teşkilatının 166. Kuruluş Yıldönümü olması nedeniyle Karaman Emniyet Müdürü sayın Lütfü SÖNMEZ’i makamında ziyaret ettiler. Son derece sıcak ve samimi bir atmosferde geçen ziyarette sivil toplum kuruluşlarının cemiyet hayatındaki önemi üzerinde konuşuldu. TES Karaman Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet SERİN, sendikasının faaliyetleri hakkında Emniyet Müdürü sayın Lütfü SÖNMEZʹe açıklamalarda bulundu. İl Emniyet Müdürü Lütfü SÖNMEZ; toplumda suç oranının azalmasında ve ortadan kaldırılmasında eğitim camiasına çok önemli görevler düştüğünü ifade etti. Toplumda suç oranının azaltılması, huzur ve asayişin sağlanmasının iyi eğitilmiş nesillerle mümkün olacağının altını çizen Emniyet Müdürü Lütfü SÖNMEZ, Türk Eğitim Sen Karaman Şubesinin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını da sözlerine ekledi. Türk Eğitim Sen Karaman Şubesi de, toplumsal hayatımızdaki huzur ve güvenin daimi teminatı olan bütün emniyet mensuplarının bu anlamlı haftasını tebrik ettiklerini, hepsine özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ilettiklerini de yayınladıkları bildiri ile ifade ettiler.