TÜRK EĞİTİM-SEN PKKʹYA LANET OKUDU

TÜRK EĞİTİM-SEN PKKʹYA LANET OKUDU
Türk Eğitim-Sen Karaman Şubesi Basın açıklaması düzenledi.
Türkiye Kamu-Sen Karaman İl Temsilciliği üyeleri, Hakkariʹnin Çukurca ilçesinde gerçekleştirilen hain saldırıyı yaptıkları basın açıklamasıyla kınadı.
Ellerinde Türk bayrakları ile Cumhuriyet Parkıʹnda Atatürk Anıtı önünde toplanan Kamu-Sen üyeleri, "Şehirler ölmez, vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK", "Türk-Kürt kardeştir, PKK kalleştir" şeklinde sloganlar attılar.  Kamu-Sen İl Başkan Yardımcısı Mehmet Serin, burada yaptığı konuşmada, Hakkariʹnin Çukurca ilçesinden gelen haberin herkes gibi kendilerini de derinden yaraladığını söyledi.
 
 
 
Türk milletinin kendisine yapılan iyiliği de kötülüğü de hainliği de asla unutmayacağını ifade eden serin, şunları kaydetti:
"Milletimiz teröriste ve bunların yardakçılarına hak ettiği cevabı verecektir. Bu milletin sırtından nemalanıp, bu milletin evladını vuranları bu millet unutmayacak. Eli kanlı katillerin eline silah, silahına mermi verenleri; katilleri alkışlayan şakşakçıları; Mecliste oturan hainleri, terörü, teröristi, hainleri ve tüm destekçilerini lanetliyoruz. Bu topraklar için toprağa düşen, bir hilal uğruna, gençliğinin baharında batan tüm güneşlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun."  Grup, basın açıklamasından sonra olaysız şekilde dağıldı.