TÜMSİAD in Başarısı Tüm Dünyada Yankı Buldu

TÜMSİAD in Başarısı Tüm Dünyada Yankı Buldu
TÜMSİAD, AB tarafından en çok etkinlik yapan kuruluş olarak seçildi.
TÜMSİAD Karaman Şube Başkanı Rıfat KARAULU, Türkiye de 40 Şubesi, Avrupa’da 5 Ülkede Temsilciliği ve 8000 Üyeye sahip TÜMSİAD, Avrupa KOBİ Haftasına katılım sağlayan 37 ülke içinde, etkinlik düzenleyen kamu otoriteleri, özel kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşlarını geride bırakarak etkinlik sayısı açısından Birinci olduğunu söyledi.
 
 
TÜMSİAD, Avrupa KOBİ Haftasına katılan bir çok Avrupa ülkesinin toplamından daha fazla etkinlik gerçekleştirerek aynı zamanda ülkemizin Avrupa Komisyonu tarafından açıklanan sonuçlara göre üçüncü sırada yer almasına katkı sağladı. Konu ile ilgili açıklama yapan TÜMSİAD Karaman Şube Başkanı Rıfat KARAULU, bizler TÜMSİAD ailesi olarak KOBİ lerimizin her zaman olduğu gibi yanında olacağız. Bu birinciliğin sorumluluğunu bizim her zaman üzerimizde olacaktır. KOBİ lerimizin önündeki engelleri projelerle daha çok çalışmayla aşmaya devam edeceğiz. Bu birincilik sadece TÜMSİAD ın değil Ülkemiz ve KARAMAN’nın birinciliğidir. Bizde bu birinciliğe TÜMSİAD karaman  Şubesi olarak 2010 yılında 2. Avrupa KOBİ haftası etkinliklerine Karaman Valiliğine bağlı KASGEM  Stareteji uzmanı Zafer YAŞAR beyin AB hakkında  bilgilendirme  semineri ile katıldıklarını söyleyen Başkan Rıfat Karaulu Avrupa Birliği sürecinde bize desteğini esirgemeyen TÜMSİAD Genel Başkanımız Sn. Dr. Hasan SERT ve Yönetim Kurulu Üyelerine ve ekibine ayrıca Sanayi ve Ticaret Bakanlığı nezdinde KOSGEB Başkanımız Sn. Mustafa Kaplan Beye ve ekibine teşekkür ediyoruz.
 
Konuyla ilgili olarak yazılı açıklama yapan KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, söz konusu etkinliklerde gösterilen başarıdan dolayı TÜMSİAD`ı kutladı.
 
Kaplan, KOBİ`lere olan desteğinin süreceğinin de altını çizdi:
 
"KOBİ`lere hizmet yarışında sivil toplum kuruluşlarının öneminin bilincindeyiz. Yaklaşık 3,5 milyon KOBİ`nin geliştirilmesi ve desteklenmesi varoluş amacı olan Başkanlığımız, KOBİ`lere hizmet yarışında, sizlerin de dahil olduğu ve KOBİ sevdalısı her  türlü otorite ile işbirliğine hazırdır. KOBİ`lere yönelik bu ve benzeri projelerde sizlerle beraber oluşturacağımız sinerjiden faydalanmaktan memnuniyet duyacağımızı da ayrıca belirtmek isterim."
 
Kaplan: "Söz konusu etkinliklerde göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı TÜMSİAD`ı, şahsım ve Başkanlığım adına tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi.
 
    Karaman TÜMSİAD Başkanı Sn.Rifat KARAULU ve Yönetim Kurulu Üyeleri KASGEMDEN Sorumlu Vali Yardımcısı Sn: Latif MEMİŞİ ziyaret etti. Şube Başkanımız Sn. Rıfat KARAULU’ DA Bizde Karaman ekonomisine, Karamana katkı sağlayacak profesyonel bir yönetim kurulu oluşturduk ve bu konuda çalışmalara başladık.
   TÜMSİAD, Avrupa KOBİ Haftasına katılan birçok Avrupa ülkesinin toplamından daha fazla etkinlik gerçekleştirerek aynı zamanda ülkemizin üçüncü sırada yer almasına katkı sağladı. “ dedi.