THY 849 TL’ye Bilet Satıyor! Ucuz Bilet Fırsatı Yarın Sona Erecek

THY 849 TL’ye Bilet Satıyor! Ucuz Bilet Fırsatı Yarın Sona Erecek
Türk Hava Yolları’nın 849 TL’den başlayan fiyatlarla uçak biletleri kampanyasını duyurmasının ardından fırsatın detayları merak konusu oldu.

Türk Hava Yolları belirli tarihler arasında geçerli olan güncel fırsatlara ilişkin düzenli olarak bilgilendirmede bulunurken, Haziran ayında okulların kapanmasının ardından güncel fırsatlar pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, 17 Haziran tarihinde başlayan ve 19 Haziran tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 849 TL'den başlayan fiyatlarla uçak bileti alınabilirken, kampanyanın detaylarına ilişkin Türk Hava Yolları’nın resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı.

THY Ucuz Bilet Fırsatı

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Kasım 2024 ile 15 Ocak 2025 tarihleri arasındaki seyahatler için uçak biletlerini 19 Haziran tarihine kadar alan kişiler 849 TL'den başlayan fiyatlarla Kapadokya’dan İstanbul'a, Antalya'dan Trabzon'a, İzmir'den Van'a kadar çeşitli seyahatler gerçekleştirebilecekler. Biletleme dönemi 17 Haziran ile 19 Haziran tarihleri olarak belirlenirken, seyahat önemi ise 1 Kasım 2024 ile 15 Ocak 2025 tarihleri arasını kapsıyor.

thy.jpg

THY Güncel Kampanyalar 2024 Haziran

Haziran ayının ortalarında başlayan 849 TL'den başlayan fiyatlarla uçak bileti fırsatının Türk Hava Yolları tarafından duyurulmasının ardından kampanyanın detayları merak konusu olurken, THY de resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgilendirmede bulundu. Söz konusu kampanyanın yanı sıra farklı fırsatlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler THY'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirler. Haziran ayında ya da ilerleyen süreçlerde yeni fırsatlar hayata geçiriledikçe Türk Hava Yolları resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından bilgilendirmede bulunacak.