THKDAN KURMA DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

THKDAN KURMA DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Türk Hava Kurumu (THK) Karaman Şubesi tarafından kuruma katkıda bulunan kişi ve kuruluşlara birer teşekkür plaketi verildi.
Otağ Öğretmen evi Sosyal Tesislerinde düzenlenen plaket törenine, Vali Yardımcısı Mehmet Yüce, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Kalınsaz, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Plaket töreninde konuşan Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım, “Türk Hava Kurumu, halkının desteği ile siz arkadaşlarımın çalışmasıyla 85 yıldır dimdik ayakta. Atamızın kurduğu bu kurum bugüne kadar görevini en iyi şekilde yerine getirmiştir. Bende genel başkan olarak kuruma hizmet eden tüm büyüklerime saygılarımı sunuyorum. Aramızdan ayrılarak ebediyete intikal edenlere de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Törende Vali Fatih Şahin’in şehir dışında olması nedeniyle plaketini Vali Yardımcısı Mehmet Yüce, Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım’dan alındı. Programda ayrıca katkılarından dolayı Belediye Başkanı Kamil Uğurlu’ya, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Kalınsaz’a, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’e, Muhtarlar Derneği Başkanı Yahya Soytürk ve KGRT Yönetim Kurulu Başkanı Medeni Yavuzaslan ile mahalle ve köy muhtarlarıyla bazı daire müdürlerine de plaket verildi.
Törenin sonunda THK Karaman Şube Başkanı Mahmut Büyükyağcı ise Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım’a Karamanoğlu Mehmetbey, Mevlana ve Yunus Emre’nin birlikte bulunduğu küçük heykelcileri hediye etti.