TENZİLE HANIMI UNUTTULAR

TENZİLE HANIMI UNUTTULAR
Karamanda ki Milletvekilleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Partiler, şahıs ve kurumlar Başbakan Erdoğana Başsağlığı mesajını unuttular.
Önemli gün ve Haftalarda herhangi bir ölüm veya kazalarda Başsağlığı veya geçmiş olsun mesajları yayınlayan Milletvekilleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Partiler, şahıs ve kurumlar Tenzile Erdoğanʹın vefatından 3 gün geçmesine rağmen şu ana kadar Başbakan Erdoğan’a Başsağlığı mesajı yayınlayan olmadı.
 
Karaman’da Basın Mensuplarına her hafta mesajlar gönderen hatta Vergi Haftası ve Dünya Gümrük Günü gibi lüzumsuz konularda mesajlar yağdıran Karaman’ın köşe taşları Şu ana kadar Başbakan Erdoğan’ın Annesi Tenzile Erdoğan’ın vefatından dolayı Başbakan’a Başsağlığı mesajı yayınlamadılar.
 
MUSTAFA BAYIR HARİÇ
 
Karaman’da Tenzile Erdoğan’ı unutmayarak Başbakan Erdoğan’a Başsağlığı mesajı yayınlayan tek kişi İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır oldu.
 
Mustafa Bayır yayınladığı Başsağlığı mesajında “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Kıymetli Valideleri Tenzile Erdoğan Hakka Yürümüştür. Vefatını Üzüntüyle Öğrendiğimiz Merhumeye Yüce Allahtan Rahmet Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Kıymetli Ailesine Ve Tüm Sevdiklerine Başsağlığı Dilerim.” Dedi.