TAŞELİ ARABAŞI GECESİNDE BULUŞTU

TAŞELİ ARABAŞI GECESİNDE BULUŞTU
Ermenek ve Sarıveliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öğretmenevinde arabaşı gecesi düzenledi.
Ermenek ve Sarıveliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Başkanı Mustafa Şimşek’in selamlama konuşmasıyla başlayan geceye, Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Çalışkan, Ermenek Belediye Başkanı Necati Akpınar, Göktepe Belediye Başkanı Bayram Şahin, Ermenek Ak Parti İlçe Başkanı Ethem Arslansan geceye katıldılar.
 
Dernek Başkanı Mustafa Şimşek konuşmasında,” Geceye katılan bütün misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Her yıl yapmaya çalıştığımız bu gecede hemşerilerimizle hasbıhal edip kaynaşıyoruz.” Dedi. Ayrıca Mustafa Şimşek yoğun işlerinden dolayı arabaşı gecesine katılamayan Karaman Milletvekili Lütfi Elvan’ın gönderdiği selamlama mesajını misafilere okudu.
 
Arabaşı gecesine katılan Ermenek Belediye Başkanı Necati Akpınar; Ermenek ve Sarıveliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticilerine teşekkür ederek şunları söyledi; “Öncelikle bizi bir araya getiren yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu tarz faaliyetlerin birlik ve beraberliği artırdığını belirtmek istiyorum. Bu çalışmaların daha sık sık gerçekleşmesini istiyoruz “ dedi.  Başkan Akpınar geceye katılan hemşerilerine de teşekkürlerini iletti.
 
Akpınar ; “ ‘ben’ değil ‘biz’ duygusu taşımamız gerekir. Biz bu toplantıları bir sosyal dayanışma örneği olarak görüyoruz. Şahsım ve belediyemize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Hizmet konusunda; durmak yok, yürümek değil; koşmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Ermenek Belediye Başkanı Necati Akpınar;  Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Çalışkanʹa ve Göktepe Belediye Başkanı Bayram Şahinʹe geceye renk kattıklarından dolayı ayrıca teşekkür etti.