Tarım Kredi’den Kırmızı Ette İndirim Müjdesi! Dana Kıyma 194 TL’ye Düştü!

Tarım Kredi’den Kırmızı Ette İndirim Müjdesi! Dana Kıyma 194 TL’ye Düştü!
Tarım Kredi Kooperatif Market, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kırmızı ette indirim kampanyası başlattı. Peki, kırmızı et fiyatları ne kadar oldu? İşte merak edilenler…

Bu yıl 16-19 Haziran tarihlerinde kutlanacak Kurban Bayramı için hazırlıklar başladı. Vatandaşlar bir yandan kırmızı etin kilosunu araştırırken, bir yandan da kurbanlık fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor.

Bu yıl, büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarının rekor seviyelere çıkması nedeniyle kurbanlık satın almakta zorlanan vatandaşlar, kurban kesmek yerine kasaplardan veya zincir marketlerden kilo bazında et almanın hesaplarını yapıyor. Bu kapsamda, kırmızı et fiyatları son günlerde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

img-1069.jpeg

ET FİYATLARINDA İNDİRİM

Nisan ayında Et ve Süt Kurumu’nun ete yüzde 25 zam yapmasının ardından et fiyatları 700 TL’ye dayanmıştı. Ancak, hükümet bayram öncesi bir adım atarak yurt dışından ithal kurbanlık getirmiş ve bu kurbanlıkları piyasaya sürmesi sonucu et fiyatları düşmeye başlamıştı. Bu kapsamda, İstanbul’da bazı yerlerde et fiyatlarına 70 TL’ye kadar indirim gelmişti.

Kurban Bayramı öncesinde et fiyatlarının düşmesiyle beraber zincir marketler de ete yüzde indirim yapmaya başladı. Hal böyle olunca, en çok alışveriş yapılan marketlerden Tarım Kredi Kooperatif Market’te de et fiyatları merak edilmeye başlanmıştı. Peki, Tarım Kredi Kooperatif Market’te et fiyatları ne kadar? İşte cevabı…

Tarım Kredi yüzde 20 yağlı map tabak dana kıyma 400 gr 194,90 TL

TK dana kıyma 400 gr 147,60 lira

TK Dana Sosis 62,90 lira

TK Dana Sucuk 185,00 lira