SÜLEYMAN ATİKİ TEHTİD ETTİLER

SÜLEYMAN ATİKİ TEHTİD ETTİLER
Karaman Ak Parti İl Başkanı Süleyman Atiki tehdit ettiler.
Karaman’da faaliyet gösteren özel bir tarım firmasının web sitesini “Ülkücü Militan” adlı Hacker gurubu sitenin şifrelerini kırarak hacklediler.
Hackerlerin siteye koydukları resimde Ak Parti İl Başkanı Süleyman Atik’e tehditler yağdırarak, “Batırdığın iş yerlerini Ak Parti üzerinden dirilttin adam ol! Akıllı ol! Kış günü sıcak yatak için ceza evine girmek isteyen bir çok evsiz insan var.” İfadelerini kullanarak tehdit ettiler.
 
Süleyman Atik’in kendi adamlarını işe kattıklarını iddia eden Hacker grubu Süleyman Atik’e “Sen Kaç Paralık adamsın ki her ise girecek olana, “ Benim adamlarım var onları katacağım” diyorsun? O güdük burnunu her yere sokma kopartırlar Bak bir gün!” şeklinde tehdit ettiler.
 
Tıbbi sekreterlik personeli alımında yaşananlara da değinen Hacker grubu Atik’i tehdit ederek “Üstelik Tıbbi sekreterlik belgeleri bile olmayan kişiler işe alımlarından elini çek başkan! Yok sa 3 Şişe Biraya 2 Fişek Cigaraya Gidersin.” Dediler.
 
MEVLÜT AKGÜN ADAM KAYIRMAYA HEP KARŞI ÇIKMIŞTI.
 
Bilindiği gibi Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Defalarca adam kayırmak gibi parti içerisinde ki faaliyetlere hep karşı çıkmıştı.
Mevlüt Akgün’ün Alanında uzman ve ihtiyacı olan kişilere yardım etmek için çaba gösterdiği bütün Karaman halkı tarafından bilinirken yine bir kişi için Süleyman Atik’i aradığını söyleyen Hacker grubu Süleyman Atik’in kendi Milletvekiline yalancı dediğini iddia ettiler.
 
İŞTE HACKER GRUBUNUN YERLEŞTİRDİĞİ O YAZI METNİ
 
"Karaman Ak Parti İl Başkanı Atik kendi partilisi vekile “ Yalancı” Dedi.
Milletvekilinden iş için yardım isteyen vatandaş il başkanına vekilimiz sizi aramış demesi üzerine “ Ne araması Size Yalan Söylemiş o ” dedi.
 
Buradan Süleyman Atik’e uyarımdır. Ayağını Denk Al! Karaman ufak yer herkes kimin ne mal olduğunu bilir. Batırdığın iş yerlerini Ak Parti üzerinden dirilttin adam ol! Akıllı ol! Kış günü sıcak yatak için ceza evine girmek isteyen bir çok evsiz insan var. Ayağını kaydırırlar. Sen Kaç Paralık adamsın ki her ise girecek olana, “ Benim adamlarım var onları katacağım” diyorsun? O güdük burnunu her yere sokma kopartırlar Bak bir gün!
Sayın Teşkilat yönetimi, böylesi haysiyetsiz başkanlarınız yüzünden halkın AKP’ye sempatisi değil tepkisini toplamaktasınız. Yönetiminizden bu ve bunun gibi başkanlarınızı ihraç ediniz.
İşe İhtiyacı olmayan yüzlerce kişi başkanın tanıdığı diye işe alınıyor. Üstelik Tıbbi sekreterlik belgeleri bile olmayan kişiler işe alımlarından elini çek başkan! Yok sa 3 Şişe Biraya 2 Fişek Cigaraya Gidersin.
 
Başkanın Tanıdığı dostu olan değil, işini yapan ve ihtiyacı olan Personel alımları yapılsın Karaman’da."