Sudurağı Derneğinden Derviş Başkana Sitem

Sudurağı Derneğinden Derviş Başkana Sitem
Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan Hollandayı gezdi ama Sudurağı derneğini ziyaret etmedi.
Hollanda Sudurağu Derneği yönetim kurulu üyeleri Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan’a kendilerini ziyaret etmediği için sitem etti.
 
İşte Dernek yönetiminin Derviş Ceyahan’a yazdığı sitem dolu sözleri, ; Kasabamızın Belediye başkanı Sayın Derviş Mehmet Ceyhan’ın 2 haftaya yakın bir süre Hollanda’da bulunduğunu çeşitli kaynaklardan öğrenmiş bulunmaktayız. Sayın başkan bu zaman zarfında derneğimizle hiçbir temasta bulunmamış, bir nevi 120 aile üyesi olan (yaklaşık 500 kişi eder) Hollanda Sudurağı derneğini yok sayarak görmezden gelmiştir.
 
Yine facebook sayfalarında gördüğümüz fotoğraflarda sayın başkanın Hollanda’da hemşerileri ile buluştuğu seklinde yazılar yer almıştır, Hollanda’da yaşayan Sudurağı’lıların sayısının 600’ün üzerinde olduğunu hatırlatmak isteriz.
 
Biz arzu ederdik ki başkanımız derneğimizi ziyaret etsin, kendisine çalışmalarımız hakkında bilgi verelim, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi için, Sudurağı ve Sudurağı’lılar için beraber neler yapabiliriz konuşalım, tartışalım.  Ve yine başkanımız isteselerdi kendileri için 100-150 kişinin katılacağı bir toplantı tertip edebilirdik.
 
Sayın başkanımızın bu şekilde davranmasının bir sebebi olmalı diye düşünüyoruz, varsa böyle bir sebep bizlerle ve hatta tüm hemşerilerimizle bunu paylaşmasını bekliyoruz.
 
Biz dernek olarak yaptığımız faaliyetlere sayın başkanımızı davet ettik, mesajını yayınladık, kendisini makamında ziyaret ederek başarılar diledik. Bu duyuruyu yayınlamak da ki amacımız üzüntümüzü belirtmek, tepkimizi dile getirmek içindir.
 
Son olarak belediye başkanlığı makamına ve o makamda bulunan Sudurağılıların seçmiş olduğu başkana dolayısıyla Sayın D. Mehmet Ceyhan’a saygımız sonsuzdur, kendileri bizimde başkanımızdır, en azından biz öyle olduğunu düşünüyoruz.
 
Saygılarımızla,
 
Hollanda Sudurağı derneği, yönetim kurulu